DAGENS ROLIGASTE

Jag dör. Av skratt. På riktigt. Detta var det roligaste jag hört på länge. Det är sånt skräckscenario som inte händer. Men nu gjorde det det. Så här var det, en kompis ringde nyss, tänker dock inte avslöja vem för det kanske hon inte vill ;)

Men iallafall, hon berättar att hon varit inne på Offside. Där hittar hon ett par byxor hon vill testa, så hon går in i provrummet. Väl inne märker hon att de är för stora, så hon tänker hon ska gå ut och hämta ett par nya. 

Hon tar ett steg ut & säger till kassörskan "ska bara hämta en mindre storlek". Precis då upptäcker hon att hon glömt sätta på sig sina byxor! Så hon står alltså utanför provrummet i tröja, trosor & skor. Hon hade nämligen kommit ihåg att ta på sig strumporna & skorna, men inte byxorna!

2 meter från henne står en kille som vänder sig om och kollar på henne. Hon vänder sig om och springer in i provrummet och dör. När hon lugnat ner sig lite går hon till kassan. Hela tiden står kassörskan & ler mot henne ;)

Så jävla roligt. Jag kan inte sluta skratta, fan vad pinsamt! Jag vet inte vad jag själv hade gjort, låtsats som ingenting? Kommer gå och skratta hela dagen nu, detta var verkligen det roligaste jag någonsin hört tror jag.

Hahahahahahahaa!

XXX
- Vad glor du på?
Lägger ut en bild på Jaffa när hon provar kläder. Sexy!


Kommentarer
Postat av: Primate

Jag kan lova dig hon är inte ensam. jag hann bara nån meter utanför innan jag upptäckte att jag saknade nåt (drar lite skumt i nedre regionen). Jag tror det är mest tankespridda personer som kan lyckas med detta trick.

2009-10-07 @ 20:11:15
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0