Åhhh, vilken liten kaniiiiiin!!

Somnade 3.30, gick upp 6.15. Det är nice :) Ändå blev jag sen till Avnoso, men jag var mer stressad än honom sen på vägen. Körde snabbt, snabbt, snabbt! Men vi blev 5 minuter tidiga. Sen får vi reda på att Avnoso Mafiozo cp har blandat ihop sina tider, det ena skulle vara imorgon (2 grejer ska man göra, Halka + Droginfo), men det ordnade dom upp sen, mycket mycket bra.

Jag & Avnosos kusin Kush satt kvar & drack kaffemaskins-kaffe. Det hade en speciell smak, så vi döpte om det till välling. Avnoso visste inte vad välling var heller, hahaha! Inte ens när Kush försökte förklara på albanska fattade han. Sen blev han sur för att vi skrattade åt honom & försökte använda våld mot oss. Lite kul.

Sen kom en kille som jobbade på trafikövningsplatsen. Han började snacka med mig & Kush när vi satt där. Helt plötsligt från ingenstans petade han på min playboyplånbok & började prata me pipig röst "Åhhh liten kaniiin, blablaaa" (hörde inte mer sen, för satte vällingen i halsen av chock) Gud vad vi knäckte oss sen. Det är kul med konstigt folk.

Sen fortsatte dagen, Avnoso körde halkan i några timmar, jag & Kush drog till Eurostop. Fikade på en bänk framför Willys. Kollade affärer, sen tillbaka. Efter det fick jag sitta ensam ett tag för då skulle Kush också med in på föreläsning. Jag läste i "Sköna hem" så länge, höhö!

Varit en låååååång men trevlig dag. Alltid kul komma ut & hitta på något + jag fick komma upp i tid!

XXX
Ihh*
Jag med mitt fluff ready to roll ;) Har tyvärr inga fler bilder från dagen.


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0