Livin for the moment, ain't livin for the future

Fredagsplanerna fixade! Blir privatfest i Halmstad imorrn faktiskt, med Lagan & Linus. Nya party-trion ;) Sen ska jag nog ta det lite lugnt med festandet... blivit mycket på senaste tiden. Och så... nej. Skoja bara. You know me, I'll never stop! Inte än. Efter nyår, blir det ett nytt liv. Nytt år, nya möjligheter. Fram tills dess; Livin' the good life! Om man nu kan kalla det de.

Ohh, det är synd om min katt. Igår var han konstig hela dagen, gömde sig i duschen bakom draperiet. Tillomed efter jag duschat gick han in och la sig i vattnet. Men sen upptäckte vi ett jätteäckligt sår på hans kind, blodigt & varigt. Han var så ledsen & så rädd, stackars bebis! Såg först allvarligt ut, men efter att jag tvättat det lite såg det bättre ut. Så duktig var han när jag tvättade, han tyckte inte om det men ändå satt han helt still.
 
Älskar verkligen våra 2 katter så jävla mycket. Dom har så stora personligheter & man känner direkt att något saknas om dom inte varit inne på hela dagen. Folk som själva inte gillar katter eller djur överhuvudtaget kan inte förstå det. Haft Selma i 7 år & Pysen i 9, man kan verkligen se i ögonen på dom vad dom säger till en.

Men ska sluta tjata om våra katter nu, med risk för att låta som en knäppis ;D Som kattkvinnan i Simpsons; Kastar mina katter på er om ni bråkar!! Nej, nu är det läggdags. Gonatt ♥

XXX
Mjao.
Nattinatt :*
Bebo <3
Bebis min la sig tillrätta i sängen nu. Mys ♥

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0