Kissie? Mördare?

Oj, har ni hört den sjuka nyheten? Att en tjej "tagit livet av sig på grund av att Kissie skrev i sin blogg att man är tjock om låren går ihop"? Ehh.. för det första kommentaren: Om låren går ihop eller ej behöver inte ha med tjockhet att göra, det beror på hur ens höftben är utformade. Duh?

För det andra så provocerar bara Kissie i sin blogg, så tar man åt sig är man bara trög och bör inte ens läsa den. Alltså är det fel anklaga henne för flickans självmord. Dock tycker jag hon har ett visst ansvar som "kändis" eftersom det (tro det eller ej) faktiskt finns folk som ser upp till henne.

Men förstår faktiskt inte hur så många människor pallar kolla hennes blogg. Tro mig, jag har läst den 2 gånger och den suger. Fokis blogg är bra + hon är söt på riktigt. Kissie snackar bara om att man ska vara smal, istället för att ta hand om sitt fula tryne. Näsan är sne & ögonen helt små. Typ det som ser okey ut är det hon redigerat i photoshop. Ohh, I'm bad ;)

Men för att återgå till ämnet; man kan inte anklaga henne för självmord. Why do that? Karman tar henne till slut ändåså. Mohahaha...

XXX
Not hot.
Smal? Ja. Snygg? Nej. Inte ens på den fixade bilden, där låren går ihop. Opps ;) Men insidan är viktigast... synd, för den verkar också suga.

Kommentarer
Postat av: elin

HAHAA neee hon kan jue allvarligt talat INTE vara nöjd med sin näsa typ den fulaste jag nånsin sett:D hahahahah:D:D:D

2009-11-17 @ 21:26:36
URL: http://russiinbullee.blogg.se/
Postat av: Jonna

Nej, hon är ingen bra förebild... Förstår inte henne överhuvudtaget. Varför spela korkad för att få läsare? lika bra och vara ärlig då.. Eller?

2009-11-18 @ 18:38:27
Postat av: Jenny <3

Nej, det kan inte vara värt det i längden. Hon tror hon är kändis, men hon är bara hatad ;) Det kan vem som helst provocera fram liksom. Hon kommer bli rejält misshandlad någon dag.

2009-11-18 @ 18:59:06
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0