För helvete

När man käkar sån frusen pizza man gör i ugnen, finns det en enkel regel. Man lägger inte pizzan naken på gallret, utan man använder en plåt. Vet ni varför?

1. Ehh, för det är ohygieniskt att lägga den på gallret?

2. För att när pizzan blir varm smälter osten och rinner ner på ugnens golv. Sen nästa gång man använder ugnen frodas den gamla osten & börjar ryka. Sen luktar hela huset röv.

Men tydligen går inte det in hos alla här hemma, så nu sitter jag här igen & får kippa efter andan. Vad fan ska man göra? Funderar på att skriva en arg lapp, arga lappar brukar funka. Det gör folk upprörda & uppmärksammade, det har man ju sett på Grannfejden.

Nu ska jag käka, för har inte gjort det på 100 år. Kommer upp bilder sen från gårdagen, finfina bilder vill jag lova ♥

XXX
Hah!!
Smakprov från gårdagen. More to come...

Kommentarer
Postat av: gg

Hej! Jag skulle bara vilja berätta att Kajsa från http://kajsanihlens.blogg.se/index.html är en mytoman. Inte nog med att hon photoshopar bilder på sig själv för att se smalare ut och få större bröst, hon stjäler dessutom Marie Digbys låtar och säger att det är hon som sjunger. Jämför http://www.youtube.com/watch?v=AnKMMdgLuog med http://www.youtube.com/watch?v=_g5ZaV7ueAs och http://www.youtube.com/watch?v=hxWlCnvIWNo med http://www.youtube.com/watch?v=589Mvlz6LWE&feature=fvw

Jag tycker att det är viktigt att inte låta en fake få bli kvällspostens lucia. Ha det bra!

2009-11-29 @ 16:11:04
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0