Tjurskallar..

..Finns det mycket av här hemma. Min trevliga kväll blev inte som jag ville, tråk-Josse ville bara sitta på sitt rum med tjockkatt & glo. Pappa fick damp för att stackars snuskJaffa spydde på golvet. Bara jag som var glad, men nu sabbade dom min glädje. Damp har dom... båda två.

Ska anmäla dom till det programmet på TV3, "Diagnos okänd". Så får dom vara med där & få fingrar upptryckta i röven bara för att dom har damp för småsaker. Det är en sjukdom. Men vi vet inte vilken än. Mohaha! Sån tönt jag är.

Så får tillbringa resten av natten här i min lilla rosa säng. Mysigt! Fått låna mammas laptop igen (Eftersom cp-Internet inte fixat sig här hemma än) så nu har jag någon att umgås med inatt. Msn all night long baby ;)

Yeyeye... imorrn är det fredag. Kyckling-fredag! Tänker på den reklamen som gick på TV innan "Kyckling på freedag det enda man vill ha, lala!" Blev alltid så glad när jag hörde den reklamen, satt & gungade runt i soffan. Fredag! Vet inte vad jag ska göra imorrn... Ska till systemet en runda iallafall (För jag är 20!! mahahahaa), sen ut på promenad. Funderar på om jag ska festa imorrn eller inte. Min plånbok säger Nej men min kropp & korkade del av hjärnan säger Ja!

Blir nog ändå hemmakväll. Ska på en fest på lördag. Tema - Glamour!! Me like me like. Ska dit me lilla Louise, vilket är bra för vi matchar varandra. Små & blonda ;)

Mitt bo
Här tillbringas en del av mitt liv. En stor del...

Mjao
En fin bild jag tog på Pysen förra sommaren. Han gillar också
bilden eftersom han ser så smal ut här ;)

Wazzup dawg
Glad hund hemma i mammas soffa. Efter hon spytt såg hon inte
så glad ut. Stackars bebis:( Så går det när man käkar bajs..
Skorpa
En skorpa jag & Malin hittade för någon vecka sen. Den var
enorm! Och odelad. Var tvungen att föreviga minnet med ett
kort.


Kommentarer
Postat av: Sis <3

Det är du som borde vara med i "Diagnos okänd". Jag var ju inte tjurig jag orkade bara inte spela GH? du är ju lite cp skadad du ja.. och dina adhdryck är värst och kommer oftast rumpunge!!!

2009-03-22 @ 00:20:17
URL: http://rulesbyjosse.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0