Glamourfest

..Var jag & Eve på i Lördags. Eller temat var glamour iallafall. Runt 22-tiden drog vi oss dit (Vi kunde gå eftersom lokalen låg nära). Inte alls mycket folk, segt. Jag tänkte att ska det inte komma mer folk kan jag iallafall bli lite småfull så blir det lite roligare (Smart tanke). Så jag drack bål.. drackdrackdrack. Nej, drack inte alls mycket faktiskt. Men hade inte hunnit med att käka på kvällen (Ännu smartare!)

Iallafall, Eve skulle till Halmstad senare hade hon bestämt. eftersom hennes kompis Emilia var ute där me sina kompisar. Så räka drog med mig också till Halmstad. När jag skulle inom & hämta pengar & leg upptäcker jag att min motorik inte är den bästa.. allt snurrar. I bilen blir det värre, så vi får stanna så jag kan blir av med dagens mat.. och dricka ;)

Inte kul. Kvällen slutade med att Eve drog in på B&B medan jag fick åka hem igen. Så trååkigt! Hatar att bli för full, trodde jag hade lärt mig nu. Men nej, man gör nog aldrig det. Usch usch. Den här helgen ska bli bättre :)

Men här kommer bilderna iallafall (Då jag fortfarande var hyfsat nykter)

Pose
Eve & Jag <3
KissKiss
This is how we do it, so show us some looove ;)
Ma shramp<3
SexySexy
Wiie
Glada barn är vi :)


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0