Linus-dag!

Var helt död i söndags efter jobbandet. Somnade i soffan.. det var ingen bra upplevelse. Jag drömde att jag vaknade & knappt kunde se eller gå för att jag var så trött. Mina ögon var helt suddiga i drömmen & jag var helt död typ. Sen vaknade jag till lite på riktigt & behövde kissa. Så fick jag för mig att jag redan var på väg mot toan ;) Sen när jag vaknat till lite mer inser jag att jag fortfarande ligger kvar i soffan. Förvirrande...

På kvällen hade jag & Linus bestämt vi skulle leka :) Men seg som han är kom han inte till skummeslöv förrän runt 23.30-tiden. Han kompis Robin var också med, så vi körde rundor lite.

Vi körde en runda till Laholm, så hittade vi en liten 14-årig tjej som satt ensam vid rödljusena. Linus frågade varför hon satt där, så sa hon att hon bråkat me sina föräldrar & att dom tyckte hon skulle gå hem (Hon bodde en ganska bra bit därifrån + klockan var typ 1) Så vi erbjöd henne skjuts.

När vi var framme gick jag med till dörren, medan mesarna L&R satt kvar i bilen (dom var nog rädda att bli uppätna). Sa till hennes mamma att vi kört hennes dotter hem & att hon borde hämtat henne istället. Vet inte riktigt vad som hänt egentligen, men tyckte det va bäst hänga me till dörren. Sen märkte man att tjejen inte ville gå in, så jag sa till henne att ta mitt nr så hon kan ringa när hon vill. Så hon fick mitt nr & jag henne, sen gav jag henne en kram:) Man måste vara snäll!

Sen drog vi hemåt. Jag hängde me Linus hem eftersom jag fortfarande va pigg & inte ville hem ;) Vi kollade på Scary Movie 3. Eller typ början av den, vi somnade ganska snabbt. Söta kattungar hade dom med där :D Sååå sötaaaa! Små bebisar...

Dagen efter vaknar jag upp av att jag känner en hundröv i huvudet. Så hör man Linus "ÅHH, Fiiiiia, du e såå fiiiin! Fia koooom, kooom Fia så söööööt du eee, hihihi Fiia!" Sen känner man hur hela sängen rör sig av att dom bökar rundor där. Så jävla jobbigt för jag var astrött.. men efter att Fia satt sig på mig några gånger vaknade jag till.

Sen åkte vi runt lite i hans Jeep dom hade :) Jättefint väder ute ju! Det var kul! Fast det fanns inte tillräckligt bensin, så vi fick ta en vanlig bil sen när jag skulle bli hemkörd. Nu får jag inte se min lilla vän förrän han tar studenten = snart. Ett stort barn :)

Ni får ursäkta bilderna, mobilkamera-kvalité.
PussPåFia
Linus kelar med sin älskade Fia ;) Långnosen, hihi! Hon såg rolig ut, fast söt.
Stolt mamma
Kattbebisarna diar på sin fina mamma.
- Ohhh!
Den här lille bebisen tyckte om när jag kliade honom på magen med fingret ;)
Wiiie
Fia lutade sig mot mig när vi åkte Jeep, så jag höll i henne så hon inte skulle flyga iväg ;)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Usch jag var livrädd när jag åkte i den där jeepen förra sommaren! Aldrig mer att jag sätter mig i den xD Inte när Linus kör iaf. Han e ju galen.

2009-06-03 @ 15:30:35
URL: http://allyxandria.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0