Ihh!

Ahh.. nu har en ny dag grott. Haha, nej skoja bara ;) Men skönt att jobb-helgen är över. Fick 2300 i lön för helgen (efter skatt) wiie :D Blev glad. Nu ska här shoppas & festas! Hehe nej, ska spara en del pengar faktiskt. Lägga in dom på mina fonder igen... men lite fest & shopping ska det bli ;)

Var ganska död igår. Vilade lite i soffan, men sen ringde Avnoso & undrade om jag kunde köra en av hans kompisar till Halmstad. Så då fick jag va lite snäll ;) Men han bjöd på fika hemma hos sig sen i Halmstad hehe, så det va trevligt. Sen försökte jag & Avnoso hjälpa honom installera msn messenger, men det gick inte. Så vi kom fram till att det var hans dator som var cp. Jobbigt...

Var uppe ganska sent ändå sen, typ till 2. Kanske på grund av kaffet vi fick hemma hos honom...

Men sov såå skönt inatt. Vaknade 12.45 och kände att det var dags att gå upp. Upptäckte dock en hemsk sak :S På mitt fönsterbräde (Som jag har sängen vid) mellan lampan & några vaser fanns det massa spindelväv.. som inte funnits där igår! Vilket betyder att en äcklig spindel har legat där & vävt inatt. Skitnära mig. Han kanske tillomed har krypit på mig!! Uusch, får panik...  vill ju inte vara med om samma spindelincident som för något år sen (Ni som känner mig vet;) Hemskt.

Aja. Ikväll blir det slappe ialf :) Hihiii! Längtar. Känns som det var längesen jag festade... jag mår nog fan inte bra asså.

Nej, nu ska jag käka klart min frukost sen blir det lite Siiims3 of course ;D I'm a nerd.
Pussheeej <3

Tjööckis
Vilade mig i soffan igår. Men lyckades hålla mig från att somna :)
Me&Nur
Hittade bilder från i Onsdags när jag va me Nura, Besijana & Julija. Bjuder på denna... för jag är sjukt FUL här!! Solskenet & mobilkameran gör ju inte en snyggare heller direkt ;)
Cpunge
Sen skulle jag ta en fin bild på oss alla 4, men självklart skulle Nura förstöra...
J&B
Julija & Bessi busar ;D

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0