Sne i huvudet

Hahahaha, asså jag tror det är något fel på mig! Min hjärna blir bara mer förvirrad för varje dag som går. Ibland ser jag i syne & får för mig konstiga saker. Som när jag satt i kassan, så kom det in 2 unga killar. När jag tittade snabbt på dom såg det ut som att den enas ansikte var helt förvridet! Så jag blev livrädd, mitt hjärta slog volter typ. Sen vågade jag inte kolla på honom, men så kom dom ju fram i kassan så jag hade inget val. När jag tittar upp ser han ju självklart helt normal ut. Kände mig som värsta knäppisen där..

Nu på morgonen hände en kul sak. Fast det är sånt som kan hända vem som helst, men ändå rätt mobbat ;) Jag skulle käka en yoggi & 1 ägg till frukost. Så la jag ägget på bänken som jag brukar, sen fixade jag kaffe & tog me mig yoggin. Sen käkade jag upp den & drack upp kaffet + juicen.

Så när jag nyss snackade me Milla i telefonen ser jag att ägget ligger kvar där ensam på bänken. Jag trodde ju att jag redan käkat min frukost för jag känner mig mätt, men det enda jag ätit är en liten, liten yoggi. Jag hade inte ens tagit fram en kastrull till ägget? Och jag har kokat ägg till frukost typ varje dag i 1 år nu. Jag som kände mig så mätt & nöjd:) Men nope, tydligen inte... så nu väntar jag på att lilla äggis ska koka klart med... Icke bra vara så förvirrad, får nog lägga ner festandet & grejer ett tag, haha! Or not.. åker till Mallorca om 4 dagar:) Men efter det får jag ta det lugnt!...kanske.

Sen kommer lilla Mills:) trevligt trevligt! Vi ska kanske spela minigolf! Och ikväll ska jag träffa Avnoso, som jag varit såå orolig för! Är så glad att du e hemma igen vännen:) Inte gått en sekund utan att jag tänkt på dig.

Och som avslutning på detta inlägg kommer den bästa låten jag vet just nu; Pitbull ft. Alexis y Fido - Ojos que no ven. Så jävla skööön, älskar refrängen!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0