Piip!

Tänkte lägga ut lite töntiga djurbilder på hamstern vi passar:) Nej vad säger jag, djurbilder är inte töntiga. Men det känns så ibland. Sött är det iallafall! Hon är så söt & vi har mycket gemensamt.

Till exempel gillar jag också vara uppe på natten, sova på dagen. Vi båda gillar gurka + vi har typ samma tonfall. Ibland piper jag till när jag pratar, typ när jag sitter i kassan. När jag ska säga hej blir det "Hiiiii...j... hrmm" ljudet liksom dör bort. Man kan fan tro jag är i målbrottet. Det är iiickeee roooliit! Snart växer det väl ut ett adamsäpple på mig..

Åh, på tal om pip! Typ. Iallafall, jag & min syrra har upptäckt ett nytt fjortisfenomen. Ordet "Tiieep"! Vafan är det? Typ som "Tihi" verkar det som? Fast på ett annat sätt. Vem fan låter så när man fnittrar "TIIIIIEP!" Det verkar vara modernt bland dom. Nej, vissa barn beter sig konstigt... I don't like kids.

Now, some pics:)
GNAAG
Här är Gisma när hon klättrar uppe i taket. Hon brukar använda sig av hjulet & ligga på det... nästan som en liten mekaniker:)
Tralala..
Här tar hon en rundtur i sin bur. Kanske ska hon nyttja toaletten? (Det blåa röret används som WC)
Zzzznark
Här ligger hon uppe i sin himmelsäng & tar en tupplur. Gulligull:)
Guddag Guddag!
Och här har vi en bild på mig, för jag är bättre på att posa än Gisma. Här sitter jag som en gammal gubbe med armen på soffstödet ;) Det är också rätt så gulligt..


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0