En natt i en bil

Fan vad lat jag har blivit när det gäller allt! För det första; Bloggen, sen städar jag aldrig mitt rum + jag har inte gymmat på 100 år. Gymningen ska jag dock fortsätta me i höst, så är det.

Iallafall. Semestern är slut (Tråååkigt!) Men festandet slutar inte för det ;) I Tisdags ringde Linus och ville jag skulle dra mig ner på stranden eftersom dom satt & drack där. Så det gjorde jag. Egentligen skulle det kommit mer folk, men slutade med att det blev jag + 4 killar haha! Men kul ändå:)

När vi suttit & druckit ett tag bestämde vi oss för att dra till tempbassängen & tjuvbada. Alla tyckte vi skulle bada nakna, men det tyckte inte jag! Så underkläder blev det. Inte lika kul när man skulle gå upp sen igen, sååå kallt! Klockan var säkert 1 eller något när vi badade. Som tur var hade Viktor 2 handdukar, så lite fick man torka sig iallafall. Eftersom jag är tjej fick jag ena handduken, men det hjälpte inte så mycket när Linus sen kom & slet åt sig den så jag fick stå i bara trosor & skämmas.

Sen körde vi hem ena deras kompis eftersom han däckat. Efter det drog vi hem till mig & åt, eller rättare sagt, DOM åt! Jag fönade mitt hår & bytte kläder, som vi tjejer gör:) Sen bestämde vi oss för att sova i bilen på stranden, eftersom alla druckit. Så vi hämtade madrass i vårt förråd, sen drog dom me sig halva min säng = 2 täcken & typ 6-7 kuddar + lite mer att dricka. Det blev mycket mysigt i bilen:)

Men sen blev Linus-töntunge sur & gick därifrån. Vi trodde han skulle komma tillbaka, men nopp! Så då var det bara jag, Viktor & Robin kvar ;) Sen kom även Eve förbi & tog en cigg med oss. Mycket trevligt! Runt kl 6 somnade vi tror jag. Men först slogs jag & Robin ett bra tag, båda ville ha sista slaget. Massa smällar över huvudet, konstigt nog gjorde det inte så ont. Jag fick in några bra smällar ialf :)

Kl 12 vaknar vi av att bilen är stekhet & det ligger en massa fula badjävlar runt oss. Vissa skrattade även åt oss. Kan säga att när jag vaknade, dåå hade jag huvudvärk som in i helvete! Sen upptäcker vi att batteriet på bilen har dött, så den går inte att starta. Så Eve fick komma me sin bil & hjälpa ;) Skönt som fan var det att få komma hem igen. Så nu har vi lärt oss en ny grej; sova i bilen är kul, dock inte när man vaknar dagen efter... ;)

Har tyvärr inga bilder, kamerajäveln låg på laddning. Så får bli en bild på mig från igår istället ;) Blogginlägg om den kvällen kommer senare...

Nu ska jag mysa me hamstern Gisma som vi e barnvakt åt i 3 veckor :) Såå sööt! Sen ska jag städa mitt rum lite.. måste vara duktig.
Pusshej<3
Wie

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0