Strulat med PimPim

Klockan är 2 på natten, men kan inte sova. Ligger & hostar hela tiden bara, dessutom är jag inte trött. Pappa gav mig lite hostmedicin innan, men det hjälpte tydligen inte. Ligger och tänker på en massa saker, så tänkte skriva av mig lite...

Kom på en riktigt smaskig sak att berätta som är riktigt blogg-material ;) Har aldrig berättat detta tidigare, bara för mina vänner och så. Inte tyckt det varit så stort liksom... men hade jag gått ut med det för 2 år sen, då hade det nog blivit stort.

Vet ni vem Joachim "Pim Pim" Johansson är? (Ni sportnördar vet det) Han är en känd tennisspelare, 3:a i Sverige (Var han för 2 år sen iallafall) För att gå rakt på sak; jag har strulat med honom. Tillomed gjort mer än att strula (Fast inte haft sex) Tänker inte gå in på mer detaljer om det, that's not my style ;) Men såhär gick det till iallafall:

Det var för 2 ½ år sen, på Tennisveckan i Båstad. Jag och min kompis var där. Jag hade blivit av med min mobil under kvällen, så var på sjukt dåligt humör. Vi satt & käkade på varsin hamburgare. Plötsligt sätter sig en lång (Vääldigt lång), blond kille sig bredvid mig & börjar snacka. Jag är ganska otrevlig mot honom, så han frågar mig
"Vet du inte vem jag är?"
Jag: "Öhh nej, borde jag det?" Typ.
Han: "Känner du igen namnet Pim Pim?"
Jag: "Nej...?" (Börjar tänka på det där Tablettask-godiset)
Han: Kollar förvånat/chockat på mig.

Också börjar han förklara för mig vem han är. Att han är en känd tennisspelare som ligger 3:a i Sverige, men att han inte spelar just nu eftersom han skadat sin axel. Jag tror så klart inte helt på honom direkt, men känner ändå att jag måste fortsätta snacka med honom. Efter ett tag går vi iväg mot stranden för att leta efter min mobil (han erbjöd sig att hjälpa mig hitta den). Min kompis stannar kvar så länge med hans kompis Tom.

På vägen möter vi folk, varav några glor & några hälsar på honom. En gubbe frågar hur det är med hans axel. Jag börjar inse att han kanske är den han säger att han är (En "känd" tennisspelare) På stranden testar han ringa upp min mobil, och som tur är ligger den där vid ett par stenar. Jag blir jättejätte-glad! Sen har jag för mig att vi strular lite (Eller så var det att han försökte strula me mig då, minns inte helt)

Blablabla, för att korta av det hela lite; Vi umgås, han lyfter upp mig på varje trappa han hittar på vägen och kysser mig (Eftersom han är typ 2 meter lång, och jag bara 1.56) Vi åker hem, men Pim Pim och hans kompis Tom vill att vi ska komma till Båstad dagen efter igen (Dom lovar att fixa in oss på Pepes)

Dagen efter söker jag på Google.se, och japp, där är han. Joachim "Pim Pim" Johansson, killen som raggat på mig dagen innan. Kommer ihåg jag tyckte att han inte var min typ, men eftersom han är "kändis" så bara måste jag ju träffa honom en gång till. Dessutom vill vi ju komma in på Pepes ;) Så vi drar dit.

Tyvärr fixar dom inte in oss på Pepes (dom sa hela tiden att vi skulle vänta på att kön blev mindre, men tror dom ljög lite där) så vi drar vidare hem till deras tillfälliga boende (Inte såå glassigt som man trodde det skulle vara, men ändå). Där "strular" jag & Pim Pim lite mer. Sen träffar vi deras andra polare (En av dom försökte kyssa mig, precis som att jag var värsta horan :S Knuffade bort honom iallafall) Efter ett tag vill jag & Eve dra vidare, så dom beställer taxi & vi drar in i Båstad Centrum igen. Där säger vi hej då, och det är sista gången jag ser Pim Pim (Om man inte räknar med i tidningar & på TV därefter;)

Efter ett par veckor upptäcker jag att han är tillsammans med Jenny Kallur (Han tänder tydligen på Jenny:sar) Hade ingen aning om att han hade flickvän. Ser även att han ljugit om sin ålder. Till mig sa han att han var typ 22-23. när han egentligen var 24 år. Sånt svin...

Tänk, hade jag gått ut med det i typ Se&hör-tidningen hade det ju blivit värsta skandalen. Men även om jag hade haft bildbevis hade jag nog aldrig gjort det. För den uppmärksamheten man får då är ju knappast positiv. Hade nog blivit ganska hatad av alla Kallur-fans (Och Pim Pim-fans, fastän han är svinet) Visst, hade varit jävligt gött om man fått pengar för det (Vilket behövs!) men är inte den typen av person.

Anledningen till att jag skriver det här på min blogg är för att det var så pass längesen nu (Okey, 2 ½ år är inte såå länge kanske, men ändå) och det är en kul sak att berätta. Dessutom är det ju slut nu mellan Pim Pim & Kallur, så då spelar det ingen roll ;) Skulle detta komma ut mer offentligt är det bara rätt åt svinet (Men har ju inte hundratusentals läsare, så risken är ganska liten)

Det var mina roliga, lilla kändis-berättelse :) Jag & min kompis fick även känna på Glamour-livet mer under kvällen, men pallar inte berätta om det nu (Kortfattat; Vi blev inbjudna på en 10-miljoners lyxbåt;) Nu måste jag nog sova så jag hinner bli frisk till Malins fest imorgon.

Gonatt <3

Joachim
Här är han, Joachim Johansson, "Pim Pim"


Kommentarer
Postat av: Henke

Om det stämmer är det ju ganska coolt, PimPim har man ju suttit o hejjat på en hel del (ja jag spelar tennis själv).

Tror nog dom flesta kändisar är otrogna.

2009-01-17 @ 13:45:22
URL: http://GratisShoppen.se
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0