Sims 2, me liike

Louise sov över här inatt :) Vi hade mys-fett-kväll med skräckfilm, pizza & popcorn/chips. Mycket trevligt! Men lär ta 100 år innan man blir av med det fettet (+ allting annat som fanns runt magen från början) Men Eve har sagt jag får låna hennes magtränare som funkar jättebra. 

Vi satt uppe till ända 5.15. Först snackade vi med folk på msn & kollade på kul filmer på Youtube, sen spelade vi Sims! Sims är sjukt kul ibland, o fastnar man väl så går det knappt slita sig ifrån det. Min sims-gubbe är jättesexig ;) Kommer fan kollapsa när Sims 3 kommer ut, jag kommer ligga utanför Maxi tidigt på morgonen när dom öppnar och rusa in för att se till att jag är den första som köper det! Sen kommer jag sitta framför datorn 24/7, och när någon närmar sig datorn kommer jag få damp och slänga saker omkring mig för att ingen ska våga närma sig mitt datorspel igen.

Nej, det kommer jag inte göra... men finns ju såna cpbarn som blir helt knäppa av dataspel. Dom borde ha stryk. Blir mitt barn ett sånt fetto som spelar Warcraft dygnget runt & lever på enbart energidrycker & chips, tro mig, det kommer bli synd om den ungen. Jag kommer binda fast den bakom bilen, sen tänker jag tvinga den springa efter när jag kör.

Men finns nog ingen risk till det, för mina barn kommer inte hålla på med sånt :) Dom kommer bli smala & söta... Nej, usch vilken hemsk människa jag är. Så får man inte säga om barn... tror nog inte jag ska skaffa barn överhuvudtaget. För deras skull... och min egen.

Tror jag ska sätta mig & spela lite Sims nu bara för det... blev så sugen..
Kitty posar
Min säxy-säxy simsgubbe ;)

Apropå damp, kolla den här videon. Detta är damp på hög nivå (De flesta har nog redan sett den)

 

Kommentarer
Postat av: Sanna

vad sjutton är det för sims?

inte vanliga sims 2 väl?

för jag kan inte göra sånna fina gubbar :(

2009-01-08 @ 20:51:34
URL: http://sannnnis.blogg.se/
Postat av: Sebastian

sims är fruktansvärt beroendeframkallande.. jag sitter dock och bygger hus i timtal, sen spelar jag en halvtimme, sen bygger jag hus igen.. :P

2009-01-12 @ 14:53:18
URL: http://www.metrobloggen.se/siboo
Postat av: michelle westerberg

hur f*n har du gjort den där gubben? ;o

2010-03-15 @ 01:33:58
URL: http://miichellewesterberg.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0