NOOOO!!

AAAH!! Upptäckte en jättehemsk sak! Mina Hasselnötter.. är jättefettiga! Jag trodde jag satt här & var hyfsat nyttig genom att äta nötter, tills jag läste på innehållsförteckningen.650 Kalorier... okey tänkte jag först, inte så farligt för en hel påse. Sen ser jag "Per 100 gram". I påsen är det 400 gram. så 4x650.. hmm, vad blir det?

Vet inte...Fick liksom IG i matte B (Det var inte jag som var dålig, det var vår lärare som stank. Och det är inte lätt att tänka samtidigt som man håller andan när man ber om hjälp) så det fick vara så. Han stank, jag fick IG. Kom ihåg att jag & Eve la en broschyr om munhygien i hans skåp en gång. På den stod det "Har din älskling dålig munhygien?" vilket vi ändrade till "Har din älskling lärare dålig munhygien?" Jaa, lite taskigt var det kanske... men han får skylla sig själv. Gasa ihjäl sina elever på det sättet, jag är glad att vi bara hade matte 2 ggr i veckan.


Iallafall, 4x650 är mycket. Det blir ju iallafall 2000 kalorier...minst. Bajs... får prioritera, äta normal mat & lägga ner nötterna, eller endast leva på nötter... hmmm.

Ska nog dra hem till min lilla räka sen en stund. Om hon har tid. Eller imorrn...  så glömmer jag bort nötterna för en stund ;)

Eves mugg
Absinth är farliga grejer ;) Ser skumt ut också. Som slajm...


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0