Lördagkväll

Var ute med Malin i Halmstad i Lördags. Micket trevligt, tyvärr hade Malin lovat sina föräldrar att hon skulle hämta dom så hon fick vara nykter. Var först på Asian palace en stund & tog en drink, Malin drack Redbull :) Haha, skämde ut mig. Gick fram och beställde, sen när jag fått drinkarna gick jag & satte mig. Efter ett par sekunder kommer bartendern fram "Du betalade inte?" Så jävla pinsamt asså, jag hade glömt betala. Är glad att ingen hörde ;) Så jag betalade, vi drack upp, Eve kom och så drog vi vidare till B&B.

Där sprang jag på toa ett antal gånger (Min blåsa är sjuk i huvudet, den älskar att tömma sig!) Sen tvingade Eve mig att låta bartendern spruta röd-orange-rosa färg i mitt hår. Jag bara "Nej, neej jag ska jobba imorrn!" Men Eve är mycket starkare än mig så hon tryckte fram mig mot disken & lät mig sprayas. Men det blev fint :) Jag kände mig som ett barn på nytt! Vid 1.30-tiden ringde Malins föräldrar och ville hem. Tråkigt, men det var kul så länge det varade!

Min syrra är sjuk. Jag lånade av hennes parfym idag (När hon var i skolan) Nu när hon gick in på sitt rum, ställde hon sig vid hyllan där parfymerna står, kisade med ögonen så där tjur-gubbsaktigt och sa "Någon har rört här! Dom står inte likadant, du har tagit av dom!" Jag bara "Ehh... du är utvecklingsstörd. "Hon är sån riktigt pedant, måste ha allt helt städat & perfekt.

Nu ska vi dra & handla mat. Något nyttigt får det bli ikväll... sen ska jag hem till Louiiise! Ska övertala henne att käka muskot med mig (Haha, nej det ska jag inte..)

Jag & Malin
Toaletten är en bra plats att ta kort på för oss tjejer.
On the toalett
Upptagna av att ta kort, jag är liten som vanligt.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0