Korkade Äckel-snusk

Vissa människor över internet är verkligen sjukt trögfattade. Speciellt alla gamla gubbar som på allvar tror dom har chans på en tjej i 15-20 årsåldern (Pedofiler med andra ord) när dom själva är 45 år och ser ut som att dom ligger på soffan 24/7 och dricker öl. Tyvärr kan jag inte kalla 45-åringar som raggar på mig för pedofiler, eftersom jag är över 18.
Men jag skiter i det, dom är pedofiler iallafall.

Som t ex en 40-årig gubbe. Han har skrivit till mig ett antal gånger nu, utan att jag svarar honom. Så nu fick jag ett mejl "Jag läser inte din blogg för du svarade inte mig häromdagen" Man bara "Nehe? Men jag har inte tänkt 40-åriga gamla gubbar ska läsa min blogg heller så låt mig vara din fuckade jävel!" Precis som om jag bryr mig om en äcklig, efterbliven gammal gubbe inte läser min blogg? Nej nej nej.

Jag svarar aldrig på mejl eller GB:n på Lunarstorm, så länge det inte är en normal tjej/kille som skriver något som intresserar mig. Sen så skriver ju 99 % av killarna till en bara för att dom tycker man ser bra ut (När dom själva look like shit) och vill "lära känna en". Nej tack, inte intresserad att lära känna en desperat kille 50 mil ifrån mig. Inte för att utseende är allt eller för att jag tror jag är snyggast i världen (Absoluuuuut inte) men ni fattar vad jag menar.

Vissa killar har verkligen ingen självinsikt... jag menar, vissa är ju såna att dom trånar bara efter typ super-modelstjejer när dom själva är världens tråkigaste människa. Vad är det liksom? Man bara; Hallå, du ska vara glad om du ens lyckas fixa en tjej överhuvudtaget. Om hon är "snygg" eller inte är ditt minsta problem. Ingen är perfekt, så man ska inte sikta för högt innan man kollat sig själv i spegeln. Men vissa killar verkar på allvar tro att dom själva är perfekta. Synd om dom.

Nu pallar jag inte snacka om tröga människor mer (Även om det är kul) För jag är hungrig, OCH snart är det Top Model :) Me liiiiiiiike veryvery much! Men innan jag drar tänkte jag ställa en fråga; Vad tycker DU om Top Model? Följer du det? och vem tycker DU isåfall ska vinna? ;)

Det var allt för mig för tillfället, ciaaao!

Hejsan alla cpbaaarn..
Jag har solglasögon på mig för att jag är osminkad och vill inte att mina ögon-ådror ska synas ;)

Kommentarer
Postat av: spidi

din syn på andra människor är ju ganska rolig.. det är tur att du inte är världens bästa tjej o alla va som du.. skit vad jorden skulle se annorlunda ut hehe..

2009-01-21 @ 00:19:45
Postat av: Jenny

Syn på andra människor? Du får det att låta som att jag skrivit något illa om någon specifik eller dragit alla över en kam. Mitt inlägg är om korkade killar som borde skaffa sig självinsikt. Tror många tjejer kan hålla med mig också.. Nej, jag är inte världens bästa tjej, kan du säga mig någon som är det?:) Ja, klart världen skulle se annorlunda ut om den bestod av en enda personlighet. O vem är du om jag får fråga?

2009-01-21 @ 01:26:09
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0