Feber, AjAj

Det är syynd om mig. För jag har feber :( Eller jag har inte tagit tempen, men jag känner det. Jag har ont i hela kroppen, känner mig svag & svettas/fryser ibland. Just nu är jag svettig. Haha! Äckligt. Inte lönt jag tar tempen ens, för den visar aldrig feber fastän jag är helt säker på att jag har feber. Antingen är det fel på tempen, eller på min kropp.

Kan tänka mig det är min kropp, för den är sjukt skum. Den håller alltid på & fuckar sig med mig. Kan räkna upp några konstiga "sjukdomar" jag haft genom åren;

Mul & klövsjukan: Då tänker ni "Men är inte den dödlig?" Nej, inte på människor. Jag fick utslag över hela handflatorna & under mina fötter. Först kliade dom som fan, sen började dom göra så ont så jag kunde knappt gå. Som tur var är min doktor på Glänninge Vårdcentral (Ni som bor i närheten, han dansken) väldigt duktig, så han listade ut ganska snabbt var det var.

Cp-läppar: Jag fick blåsor över hela mina läppar. Först trodde jag det var munherpes, men doktorn sa att det var omöjligt eftersom det inte visade sådana symptom. Var nog ett av det värsta jag någonsin haft, mina läppar blev helt röda, blåsorna sprack & det sved som in i helvete. Såg för jävligt ut om man säger så också, o alla mina kompisar blev typ skiträdda för mig eftersom "dom inte ville bli smittade". Kände mig som Pumba i Lejonkungen ;) Utstött.

Men sen gav Dansken mig en salva från Apoteket, och sen dess har dom aldrig kommit tillbaka igen (dom försvann nämligen ibland, och kom senare tillbaka över en natt igen).

Halsont: Hade en gång regelbundet halsont i ett halvår. Det kunde försvinna i någon vecka, sen kom det tillbaka igen. Så höll det på i flera månader, ingen fattade vad det var. Hade väldigt hög sänka iallafall, tror jag hade en sänka på 120, doktorn sa att det är lika högt som för en person som har lunginflammation. Fick nog aldrig reda på vad det var, utan det bara försvann av sig själv efter ett tag.

Räknar man inte med dom sakerna, så är jag i princip aldrig sjuk (Peppar peppar). Blir jag väl sjuk är det antingen något konstigt & speciellt jag får, eller bara en liten förkylning som försvinner på 3 dagar. Feber får jag heller aldrig typ, då är det bara en halv grad för mycket eller något. Kan tänka mig att jag inte har alls hög feber nu heller, men måste passa på att tycka synd om mig själv när jag väl är sjuk ;)

Tycker speciellt synd om mig själv nu eftersom min kompis Malin ska ha födelsedagsfest imorgon med sin bror, vilket jag sett fram emot som fan! Men nu kan jag kanske inte gå... stackars mig :( Får nog gå & lägga mig lite nu så jag vilar upp mig till imorgon.

Grattis till lilla Malin <3<3 En sjuk haka
Malin fyller 20 år 24:e Januari :)                                         En bild på min veryvery säxy haka.

Kommentarer
Postat av: MalinCaarne

taaack :)

Länka gärna mig om du vill :)

2009-01-16 @ 14:41:46
URL: http://faaashionista.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0