Beroende

Klockan är nu 8.13 och jag är uppe. Varför är jag det? Kan inte sova, har sovit 1 timme inatt, 5.20-6.20 då det var dags att gå upp för att köra bilen till verkstaden. Sen körde pappa hem mig igen, var hemma vid 7.15 men kände mig inte tillräckligt trött för att lägga mig igen.

Gick in på Josses rum & tittade på henne lite när hon käkade frukost & gjorde sig redo inför skolan. Hon såg inte glad ut... så jag gick ut igen och satt mig vid datorn. Så nu sitter jag här och käkar mina älskade Hasselnötter. Asså jag svär, jag är beroende av dom. Jag kan inte sluta käka.

Var & handlade 2 såna nötpåsar på Svens livs igår. I förgår var jag & handlade en sån påse också. Ville ha nötterna i lösvikt egentligen, men Gena sa att jag hade käkat upp alla dom (dom var slut, hahahaha!) Pappa hade varit & köpt såna nötter i lösvikt till mig var o varannan dag så nu var dom heelt slut.

Kom ihåg en gång för några år sen när pappa bodde i sin lägenhet, så var jag & Josse där en helg. Jag hade tråkigt, så jag satt framför TV:n & käkade hasselnötter... och käkade och käkade. Efter ett tag kände jag att jag började må illa... 2 timmar senare låg jag & spydde sönder mig på toaletten. Kom ihåg pappa blev jätteorolig, så efter den händelsen har han koll så jag inte käkar för många hasselnötter ;)

Därför vägrar han köpa fler till mig nu. Men det gör inget, för jag kan handla mina nötter själv. Jag är ett stort barn :)

Mina <3
Vad är det för likhet mellan en ekorre & en blondin? - Båda gillar nötter :)


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0