Sleden Söndag

Louise övernattade här inatt :) Mycket trevligt. Kvällen igår ägnade vi åt TV, Guitar hero & en liten biltur med Eve. Vi bestämde först att vi skulle till Mc Donalds & ta en kaffe, men det blev inget med det eftersom dom skulle stänga inom 10 min så kaffeapparaten var avstängd. Så Eve föreslog att vi skulle dra vidare till Statoil i Snapparp, vilket vi gjorde.

Där köpte vi oss lite koffein-innehållande dricka & Eve lite sallad. Sen drog vi hem till mig & kollade på Kvarteret skatan. Lite galen biltur, Eve är en busig liten bilförare :) På vägen hem trodde jag nästan vi skulle köra av vägen på avfarten. Inte Eves fel, utan händelsen orsakades av en glödande fimp som vägrade åka ut genom fönstret, utan flög in i bilen igen vilket orsakade stor kallabalik. Men vi överlevde. Tur för mig, annars hade jag nog flugit fram i rutan (Eftersom jag var ett litet cpbarn & satt i mitten utan bälte, hittade inte det)

Klockan 4 somnade jag & Louise in till ett efterblivet program om mammor som ammade sina barn när dom var 8 år. Äckliigt! Lovar det var för att dom ville behålla sina mjölkfyllda superbröst, inget annat! Som sagt var, blä.

Louise drog hem runt 12-tiden idag, medan jag snoozade vidare. Pappa kom in runt 13-tiden & började babbla om att han inte varit en bra pappa eftersom han inte lagat mat åt oss i helgen (Precis som om han brukar göra det annars. haha!) Så han hade köpt gelehallon till mig & Josse som Alla hjärtans dag-present. Gulligt. Tyvärr gillar jag inte gelehallon, men det kunde jag ju inte säga när han skulle vara så gullig. Så får lite diskret försöka tvinga i Josse dom istället.

Nu är det nog dags för mig att ta en dusch. Ser förjävlig ut, dessutom kanske jag får besök ikväll. Kaanske. Trevligt :) Ciiao!

Louise e fjåårtis!
Louise är ett gulligt litet "fjortis"-barn med min gamla rammstein
sov-T-shirt på sig;)
Gelehallon
Pappa är gullig <3

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0