Damp-internet

Heeej. Mitt Internet har damp, därför jag inte skrivit på länge. Jobbigt eftersom jag haft 100 saker att skriva om. Men men, what ya gon' do?;)

Så lånade hem mammas laptop. Tyckte den kunde ha ett litet sova över-party med mig inatt. Har tyvärr inte mycket bilder på mammas dator heller. Men så fort Internet har fixat sig här hemma kommer det bilder och grejer från min Födelsedag och myycket mer!

Ja, just det, Jag är 20 år nu :) Oldiie ja. Känner mig inte gammal i personligheten, men så brukar väl 50-åriga pedofilgubbar också "känna" (Säga iallafall). Men men, nu kan man shoppa på systemet iallafall. Underbart! Synd att man är typ pank bara... annars hade jag fan handlat upp halva systemet asså.

Nu är klockan 02.21. Kommer aldrig somna inatt. Sov till 14.30 idag typ. Not good. Fick panik när jag vaknade eftersom jag insåg att pappa snart skulle komma hem från jobbet och han hade dödat mig om han såg att jag fortfarande låg i sängen. Så jag flög upp ;)

Nu pallar jag inte skriva mer, mina armar vill inte göra det i den här Laptop-positionen. But I'll be back soon again, promiise!

Gonatt <3

Blondiie
Jag i ett mycket osmickrande ljust omklädningsrum på Vila.
Jag & min syrra var ute & shoppade för ett par dagar sen ;) Me like.
Hund i hatt
Jaffa fick på sig en finfin mössa. Hon ser ut som en rysk!

Slutligen, en skön låt. Äälskar den!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0