Oh la la

Damn! Vad har hänt folk? Loggade in på min blogg & när jag kollar statistiken har jag haft värsta besöksrekordet. Har något reklamerat mig? Har mitt ansikte varit med på TV? Är jag känd nu?

Nu har jag extra dåligt samvete för att jag inte gjorde något inlägg igår, men jag hade helt enkelt inget att skriva. Min hjärna var helt tom. Vilket iofs inte är ovanligt, men oftast brukar den vara fylld med roliga ord & sånt. Yeye, but now I'm back!

Fick 300 kr av pappa idag, wohooo I'm riich bitch! Detta skall spenderas på Vin & tights. Ska in till Halmstad med min Louise strax. Varit ute efter såna tights så länge nu så slår vad om att det hunnit bli helt ute. Kassörskan kommer kolla snett på mig "Lacktights? Vad är det? Jahaaaaa det som var modernt på den tiden!" Sen kommer hela affären kasta tomater på mig. Ehh...

Nej, har lite bråttom nu faktiskt så jag får återkomma senare! Föresten, min pappa trillade i utetrappan innan. Hans ansikte ser ut som en mosad tomat men han bara skrattade som en idiot. Ska spara ihop till en rullator.

XXX
Yeea
Nu hade jag kunnat lägga ut en bild på ett par lacktights, men jag vill inte! Ni ska kolla på mig :)


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0