Försäkringskorven

Väntar på såna papper från Försäkringskassan (vi förtkortar det till FS). Man fyller i papper, skickar det till dom sen får man ersättning... typ. Är ju med i sån garanti för ungdomar. Skulle fått de papprena förra veckan, men nope. Hört nu att man tydligen måste flåsa de små äcklena i nacken för att få hem det jävla pappret. Jag orkar inte sånt skit, men så är vårt bajsamhälle.

Så jag gick in på deras hemsida. Där hittade jag en sån trevlig chat som finns på Telenor & Comviqs hemsida (man får chatta direkt med någon ur kundtjänst) så jag börjar skriva jättemycket & jättelångt, helt uppe i mitt problem. När jag tryckt enter ser jag att det inte alls är någon direktchat, utan mer som en sökruta där det kommer upp exempel på vad jag kan behöva hjälp med.

Blev så besviken, jag tycker chat är trevlig. Det blir så personligt & dom ger en alltid ett så fint bemötande så man blir helt varm. Sen vill man inte sluta chatta med dom, utan drar ut på det. Dom skriver "Ha en bra dag" jag bara "Åhhh du med! Vad ska du göra till helgen?"

Jag är en väldigt enkel person att tillfredsställa.

XXX
B&W

Akon ft. Phillopine - Rock

Kommentarer
Postat av: Räv

Du klagar på att du ska få ut ett bidrag genom en jobbgaranti? Rätt underbart att du klagar på att du sitter i en situation som du bara har dig själv att skylla.

2009-12-11 @ 11:12:27
Postat av: Jenny <3

Ojoj, ännu en viktigpetter. Satt mig i situationen själv? Jag har inte så mycket till val, lilla gubben. Sen tror jag de flesta förstår att man ska ta det jag skriver med en nypa salt. Ha en bra dag, hoppas du också blir uppsagd snart:)

2009-12-11 @ 12:39:27
URL: http://jenize.blogg.se/
Postat av: Malin

men ska man inte skriva ut det pappret själv från deras hemsida? det fick jag göra iaf...

2009-12-11 @ 21:46:29
Postat av: Jenny <3

Nej, dom sa det skulle skickas hem till mig, men såg det sen (I'm retarded) att man kunde skriva ut det. Men har ingen skrivare ;) Men fått pappret nu, så jag gillar dom igen höhö

2009-12-11 @ 22:19:07
URL: http://jenize.blogg.se/
Postat av: malin

haha oki ja, försäkringskassan kan ju vara lite sega av sig

2009-12-12 @ 19:36:58
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0