Du er ful.

Asså vafan är det för fel på barn? Menar barn i 13-15 årsåldern. Man ser skitofta på bilddagboken (Ja, jag har bilddagbok, jag är en tönt) hur alla äckel gör reklam för sig själv där på fokus, oftast översminkade & redigerade bilder. Sen om det råkar komma upp en normal bild på en tjej/kille som kanske ser lite annorlunda ut eller inte lever upp till "fjortiskraven" ser man direkt hur alla kommenterar "ful, tjock". 

Helt seriöst, hur dum i huvudet får man vara? Man går ju knappast fram till en okänd människa i verkligheten "Ful du är". Och vad är det för mening med att säga så till folk, det fattar jag inte. Totalt onödigt. Ännu konstigare att kommentera "du är tjock". De flesta som är mulliga är nog ganska medvetna om det själv, så det är en jävligt korkad kommentar.

Nej Barn, jag hatar er. Ni är äckliga & jag vill ge er alla mycket stryk.

Nu har jag inte tid för detta. Börjar känna mig som en upprörd 80+ tant. "Vaod äur dejt för fel po dagens ongdomar?" Måste börja fixa mig inför ikväll. Glad Lussevaka på er eller vafan man nu säger :]

XXX
Mjaaao.
Selma skulle aldrig få för sig att kommentera folks utseenden över Internet. Hon är en katt. Hon vet inte hur man använder tangentbordet.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0