Nära döden-upplevelse

Igår kunde jag ha dött. Nästan. Skulle hem till Mills en runda, men får reda på att jag fortfarande har sommardäcken kvar. Pappa vill sätta på vinterdäcken, men jag orkar inte vänta så tar bilen ändå (Livin' on the wildside, baby). Var -0,2 ute, så snön hade hunnit frysa lite men inte jättemycket.

Kör typ i 30, men när jag ska svänga vänster glider bilen förbi vägen ändå & sladdar lite för att jävlas. Så jag lyder & fortsätter framåt (gick att svänga vänster längre fram). Lärt mig av misstaget, använd inte bromsen, så glider sakta framåt till stoppskylten & lyckas svänga vänster.

Längre fram ser man hur en bil hamnat i diket & blinkar med varningsblinkersen. Det var som att ligga i krig & se sin jämnlike stupat. Till min lycka kör alla bilar lika sakta som mig, så jag slipper köra som en kärringjävel själv. Vi var som en liten familj, jag & 3 bilar till. Körde på rad i högst 50 på 90-vägen. Det kändes trevligt.

Jag kom fram tillslut & hade en mycket trevlig kväll fram tills det var dags att dra sig hemåt runt 1.30. Blev erbjuden sovplats, men tyckte det var smartare köra hem då istället för dagen efter då det skulle vara -6 (vilket stämde, här är bajskallt) och mer trafik + poliser. Kul det hade varit med tanke på att jag tappade mitt körkort i helgen. Polisen hade gnuggat sina händer & skrattat elakt, sen gett mig en lång lista med böter för 100 olika saker.

Problem stötte jag på redan på väg in i bilen, då jag inte fick upp dörrjäveln. Stod & drog som en idiot i den. Ett tag ville jag sparka på dörren, men ångrade mig när jag insåg hur korkat det hade varit. Tillslut fick jag upp den. När jag skrapat rutor & startat bilen gör jag ett smart drag till; Nämligen att starta vindrutetorkarna... som är fastfrusna. Stänger av dom fort som fan igen, men skadan är redan skedd. Efter cirka 1 min börjar det lukta bränt plast i bilen & jag får panik. Går ut ur bilen & luktar, men det luktar bara inuti bilen. Tillslut sliter sig torkarna loss & torkar en gång på rutan. Jag ignorerar lukten (som sagt var, livin' on the wild side) & kör hem. Jag överlevde hela resan.

Detta är sånt man berättar för sina barnbarn när man blir äldre, "Dagen då jag körde med sommardäck i minusgrader". Nu ska jag ut & gå en runda i äckelsnön.

XXX
Smile!
Såhär glad såg jag ut på dagen i bilen då den var täckt i snö. Det var riktigt mysigt inuti den, nästan så man ville skita i att skrapa rutorna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

börja nyss läsa din blogg:) å i love it:D den är bra :) forstätt=)<33 btw du e fin du:D

2009-12-17 @ 16:55:14
Postat av: Jenny <3

Ohh tack så mycket för komplimangerna :) Vad glad jag blir! <3

2009-12-17 @ 17:32:56
URL: http://jenize.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra att du blir glad:) (A)<3 ska fortsätta läsa din blogg:) tittar den varje dag nu:D

2009-12-18 @ 17:18:24
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0