"Pär-Olle"

Idag känns det som jag fått liite gjort iallafall. Feeelin' goood ;D

Kom ju upp i tid idag (läs föregående inlägg) Runt 12 drog jag mot Laholm. Först hem till Avnoso som tog 100 år på sig att välja kläder. Som en liten tjej, haha ;)

När vi äntligen ska dra (tror jag) ställer han sig framför spegeln & börjar fixa me håret! Efter 100 år får jag sticka in huvudet i badrummet "Sminkat klart dig snart eller?" ;) Tillslut drog vi. Avnoso helt stylad, jag helt sleden ;D

Först blev det arbetsförmedlingen för mig. Avnos hängde me som backup, haha ;) Idioterna hade fuckat upp allt som vanligt, avskrivit mig därifrån. Så jag var lagom sur när jag kom in där, frågade bara rakt ut till gubben jag fick "Vafan ska jag göra? Jag har inga pengar? Jag har gått här i ett halvår!" Man blir ju knäpp! Äckelsystem, vad i helvete betalar jag skatt för? Man förväntar sig ju lite hjälp tillbaka iallafall.

Efter det drog jag vidare till banken för att sätta in pengar. Sen var Avnoso snäll & bjöd på mat. Nice sitta ute, var ju skitfint väder. Sen drog vi & kollade lite kläder, mest åt Avnos efter jag inte har några pengar att handla för direkt. Sen körde jag hem Avnoso Mafiozo till sig. När jag kom hem möttes jag av en glad Jaffa som ville på bajspromenad. Bläää.. jag hatar bajsplockeri. Försökte att få henne hålla i påsen själv sen, men det ville hon inte..

Haha & just det, en kul sak. När vi satt där på arbetsförmedlingen var jag lite på skratthumör. Så kom det en gubbe som jobbade där & letade efter en "Pär-Olle" eller nåt sånt jättesvensk, fult dubbelnamn var det. Så vänder han sig till Avni; "- Är det du som är Pär-Olle?" Så jag fullkomligt knäcker mig & börjar ASGARVA!  "- Höhöhö tänk så hade du hetat Pär-Olle, hahaha!" Avni som hållt masken & svarat normalt kollar sen på mig "- Ja, nu kommer du ju verkligen inte få något bidrag!" Hahahahaha!

Today was a goood day :) Imorrn blir det utgång me Louise i Halmstad. Me like. Får dock hålla mig till drickan här hemma me tanke på min fattigdom.. I'll make it work. I always do;)

Letat upp massa nya niice låtar idag, så här kommer en av dom. Dock är det något hack i låten, men fanns bara den här där videon var med & gick att bädda in. Så ni får nöja er;) Enjoooy..
Jeremy Greene ft. Pitbull - Rain 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0