HONEY I'M HOOOOOME!!

Hemma från en underbar semester :D Mallorca då med andra ord. Eve bjöd med mig, så åkte med henne, hennes mamma & pappa + Eves syrra Suss & hennes kompis Christina ;D Kom hem inatt kl 3.40 typ. Kändes skönt komma hem, men ändå inte... hade ju inte tackat nej till 1 vecka till, om jag hade fått hämta dit lite mer kläder då ;)

Tänker inte berätta allt i ett inlägg, utan får bli några små i taget. Men kan berätta en söt grej; när jag kom hem inatt låg ju självklart alla & sov. Men så när jag öppnade dörren till mitt rum ser man ett nystädat rum, ALLT var städat tillomed sminkbordet! Sen på sängen ligger det en popcornpåse + en skål me 2 gröna äpplen i & en lapp "Välkommen hem Jenny"

Så gullig pappa jag har ;) Började skratta åt äppelskålen med hahahaha! Sen hittade jag ett brev från fittarbetsförmedlingen. Där står det att om jag inte hör av mig innan 15:e augusti antar dom att jag inte vill vara medlem där längre? (Vill & vill, vem fan vill det? i just want my fucking money!) Sjuka är att jag bestämt möte me en av bögjävlarna där typ 24:e Augusti eller vad det nu var... det är nu någon dag iallafall (ska kolla upp det) Och det bestämdes för 2 månader sen. Så varför skickar dom ett sånt brev till mig?

Så nu har dom antagligen raderat ut mig ur sitt system, för när det var den 15.e var jag ju på semester. Men säger jag det till dom kommer dom väl bli helt "Semester vavava, för vilka pengar då? VAVA??! Då har du ju ett jobb antar jag!"  Så kan jag lugnt berätta att jag har en undeerbar kompis me underbar familj som bjöd på resan. Sen ska jag tillägga till de som äcklena att hur lite jag än behövde betala därnere räckte pengarna jag skrapat ihop ändå inte helt, så jag fick låna av mamma. Usch, jag hatar arbetsförmedlingen... död till dom.

Nu ska jag ringa min Louisiiiis som jag saknat sååå mycket :D
See ya later! Pusshej<3
Ankish
En bild jag tog innan vi skulle dra till Mallorca:) Kommer upp fler sen från semestern efterhand.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0