Video på Mig & Jaffa

Jag & Jaffa lekte mycket idag :) Vi slogs om en docka som heter Malin. Malins ben gick nästan av, men det gjorde inget för hon har 2 armar & 1 ben kvar att dra i ändå ;) Jaffa gets crazy när man tar hennes leksaker.

Snackade med Eve nyss i telefon. Vi pratade lite om fobier & spindlar. Tycker det är skumt att man är så rädd för spindlar, men inte för t. ex. skalbaggar i samma storlek?

Jag är inte rädd för skalbaggar iallafall. Kommer ihåg när min syrra var liten så hade hon en stor skalbagge som hade flyttat in i hennes låda under sängen. Josse blev bra vän med skalbaggen. Men sen så bet han henne, så då fick han inte bo kvar längre. Stygg skalbagge!

Ska strax lägga mig, ska kolla på Medium som jag spelat in :) Me like. Kom på det med, ska aldrig mer kolla på såna avsnitt när jag druckit. Kollade ett avsnitt när jag kom hem i fredags efter firandet av Eve. Kände mig inte packad, men tydligen var jag det eftersom jag knappt mindes att jag kollat på det. Satte på avsnittet i förrgår & upptäckte att jag kände igen vissa delar i det. Sen kom jag på att jag sett avsnittet i fredagsnatt. Smidigt ;)


Jaffa är en stark hund, så hon vann genom att slita loss dockan ;)
- Hihihi!
Såhär ser pappa ut när han skrattar åt Youtube-klipp,
Förväntansfull & röd i ansiktet :)

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0