Idiotas

Det var en tjej häromdagen som kommenterade ett av mina inlägg med "Du e ful". Inget annat skrev hon, bara så. Asså helt seriöst, vad svarar man på det liksom? "Jaha... du med" typ? Det är ju inte direkt så att jag lägger ut bilder på mig själv där jag tycker jag är "ful" (Okey, kanske nån bild där jag "fular" mig, men ingen bild på mig själv som jag tycker är riktigt ful), ska man kommentera något negativt borde det ju åtminstone vara sant ;)

Men de värsta är ändå dom som kommenterar anonymt. Jag menar, för det första; Vad är meningen med det? Och för det andra; Om man nu veerkligen tycker så som man kommenterat, varför vågar man inte stå för det då? Det är väl klart jag också har skrivit omogna kommentarer så någon gång. Som t. ex. på Snyggast.se, jag kan inte gå in på den topplistan där bland tjejerna (15-åriga, halvnakna tjejer som putar med allt dom har) utan att det börjar klia i fingrarna.

Men har slutat med det nu (Både att skriva onödiga kommentarer och att gå in på den fuckade topplistan) för det är så otroligt töntigt att sitta & skriva sån skit till en person man inte ens känner. Vad är poängen? Om det är för att få personens självförtroende att börja svikta; vilken "normal" människa hakar upp sig på något som någon kommenterat om en över internet ändå så? Gör man det bör man nog aldrig någonsin lägga ut bilder på sig själv, eller skriva något överhuvudtaget. För idioter utan liv finns det överallt och bakom en trygg dataskärm kan vem som helst bete sig som en idiot. Men men, är du fortfarande sugen på att lägga en "taskig" kommentar, så varsågod :) Det är underhållande.

Nu ska jag gå i duschen, sen försöka få tag på Louise & tvinga med henne på gymmet. Senare ikväll bär det hem till Milla (Eller så kommer hon hit) Micket trevligt :)

Mina nymålade naglar
Målade om mina naglar till rosa för någon dag sen, vad tycks?:)
(Brukar alltid köra fransk manikyr annars)

Kommentarer
Postat av: frida

- Haha, ja visst. Äsch. för gammal? För att tycka något är fint? :) Haha :)

2008-12-10 @ 19:25:13
URL: http://howkengerhe.blogg.se/
Postat av: Sara

Usch vilka idioter det finns. Säkert avundsjuka, du är supersöt!

2008-12-10 @ 22:26:57
Postat av: Jannica

ja men vadå jag måste ju vara ärlig

å du är ju ful, varför ljuga om det ?

bättre att du får höra det av nån annan

än att du tror du är snygg ;)

2008-12-11 @ 18:04:12
URL: http://barbiedockan.blogg.se/
Postat av: Jenny

"Jannica" jag känner inte dig, jag vet varken hur du ser ut eller vem du är. Men jag tycker synd om dig, för du är sjukt patetisk & du borde på allvar göra något åt din svartsjuka på andra tjejer. Det är inte mitt fel om du ser ut som ett missfoster & måste ta ut det på andra du inte ens känner (Över internet också) Du är enbart Pinsam ;)

2008-12-11 @ 20:21:16
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0