Bakfylla

Jag måste vara född med oturen att alltid få värsta bakfyllan efter en utekväll! Alla mina vänner klagar över huvudvärk eller så känner dom inte av någonting, medan jag själv i princip alltid måste spy dagen efter. Detta betyder inte att jag är full varje gång jag är ute, för det spelar tydligen ingen roll, min kropp bara måste terra mig dagen efter. Som idag t. ex, igår hade jag en helt vanlig kväll, jag drack lagom mycket & käkade när jag kom hem. Så imorse när jag & Louise vaknade led vi båda av huvudvärk (Jobbigt, men inte till skillnad från mitt vanliga dagen-efter-illamående) så jag blev ändå glad & sa till Louise att jag inte mådde ett dugg illa! Trodde jag... cirka 30 min efter uppvaknandet (precis när jag fixat frukost med god macka & kaffe) känner jag att natt-mackan vill upp igen. Så jag små-joggar diskret mot toan (Försöker få mamma & tro att jag bara ska gå på toa, och inte spy) 

Nej, det är jobbigt att ha det så... men det är iallafall lugnt så länge man sover hemma eller med kompisar. Tänk om man någon gång skulle tillbringa natten hemma hos en kille, väldigt sexigt att det första man gör när man vaknar är att springa på toaletten & spy. Very fresh! Nej, jag får väl börja festa nykter om jag ska slippa min hemska bakfylla... ;) Hmm.. inte värt det.

Nej, nu får jag nog dra & borsta mitt hår lite (Inte gjort det på hela dagen, jag ser ut som ett troll) så jag kan köra hem till Gaby. Hon hade tråkigt & bad så vädjande till mig att jag skulle komma dit så det får jag väl göra  då ;)

Närbild


Kommentarer
Postat av: Jannica

haha kanske för att ditt IP loggas ?

haha du är så smart

2008-12-08 @ 02:04:06
URL: http://barbiedockan.blogg.se/
Postat av: Bea*

söt du är :D

2008-12-09 @ 15:37:35
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0