Nakenlördag

Är ensam hemma at mam's. Vilken frihet! Gjort allting naken. Snackat i telefon naken, lagat mat naken, sminkat mig naken... nae, nu överdriver jag lite. Men var naken lite extra länge efter duschen måste jag erkänna.

Sitter & dricker Martini bianco just nu & lyssnar på 80-talslåtar. Mmm fabolous. Blir snart att cykla till Camilla i Laholm. Pimpla lite vin, sen cykling mot Mellbystrand där det är party big time ikväll. Troligtvis massa nice folk man känner där.

Låt oss hoppas jag inte dör nu på vägen, då det är sjuk värme ute. Isåfall bör jag ligga avslagen på cykelvägen någonstans mellan Vallberga & Laholm.

Today life is good.

XXX
Wiiiiie
Ursäkta min halvnakenhet, men den här dagen är inte gjord för tröjor.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har nu läst varenda inlägg du gjort i bloggen sen du startade den och jag noterade bland en del inlägg att du hatar när killar försöker ragga på dig, kollar på dig osv osv, men du är då inte blyg med att visa dina bröst över hela bloggen, nästan så dom exploderar...hur tänker du? Du vet ju bevisligen att du har stora ballonger, som du glatt visar upp, och du är ju också rätt krämig att titta på, så varför ta så illa upp?



/B

2010-07-03 @ 23:36:59
Postat av: Jenny <3

Oh, well done. Haha, hata är väl ett starkt ord! Tar absolut inte illa upp av att någon tycker man är snygg, det störiga är väl snarare när folk får för sig att min blogg är en raggningssida.



Vill väl knappast påstå att jag fläker ut mig speciellt mycket, dom sitter där dom sitter & kommer ibland med på bild.

2010-07-04 @ 15:29:15
URL: http://jenize.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ibland? :P Dom är med på varje bild, men....inte mig emot, I´m a boob man :D



/B

2010-07-06 @ 15:46:17
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0