Sne i huvudet

Hahahaha, asså jag tror det är något fel på mig! Min hjärna blir bara mer förvirrad för varje dag som går. Ibland ser jag i syne & får för mig konstiga saker. Som när jag satt i kassan, så kom det in 2 unga killar. När jag tittade snabbt på dom såg det ut som att den enas ansikte var helt förvridet! Så jag blev livrädd, mitt hjärta slog volter typ. Sen vågade jag inte kolla på honom, men så kom dom ju fram i kassan så jag hade inget val. När jag tittar upp ser han ju självklart helt normal ut. Kände mig som värsta knäppisen där..

Nu på morgonen hände en kul sak. Fast det är sånt som kan hända vem som helst, men ändå rätt mobbat ;) Jag skulle käka en yoggi & 1 ägg till frukost. Så la jag ägget på bänken som jag brukar, sen fixade jag kaffe & tog me mig yoggin. Sen käkade jag upp den & drack upp kaffet + juicen.

Så när jag nyss snackade me Milla i telefonen ser jag att ägget ligger kvar där ensam på bänken. Jag trodde ju att jag redan käkat min frukost för jag känner mig mätt, men det enda jag ätit är en liten, liten yoggi. Jag hade inte ens tagit fram en kastrull till ägget? Och jag har kokat ägg till frukost typ varje dag i 1 år nu. Jag som kände mig så mätt & nöjd:) Men nope, tydligen inte... så nu väntar jag på att lilla äggis ska koka klart med... Icke bra vara så förvirrad, får nog lägga ner festandet & grejer ett tag, haha! Or not.. åker till Mallorca om 4 dagar:) Men efter det får jag ta det lugnt!...kanske.

Sen kommer lilla Mills:) trevligt trevligt! Vi ska kanske spela minigolf! Och ikväll ska jag träffa Avnoso, som jag varit såå orolig för! Är så glad att du e hemma igen vännen:) Inte gått en sekund utan att jag tänkt på dig.

Och som avslutning på detta inlägg kommer den bästa låten jag vet just nu; Pitbull ft. Alexis y Fido - Ojos que no ven. Så jävla skööön, älskar refrängen!

I drink so much I cry liquor..

..smoke so much weed, I fart weed smoke! Haha, nej skooooja bara ;) Lyrics från Papooses gamla låt "ridin shotgun". Älskade den innan. But now it's oold..

Iallafall. Utekväll igår at Madison's i Båstaad, med Sophie & hennes vänner:) Förfest hos hennes kompis Michaela, vilket tog 100 år för mig att hitta till fastän jag varit där innan. Sjukt fint hus har dom iallafall! Me like me like.

Runt 23.15 blev det taxi till Madison, lite sent kanske eftersom det bara varar till 2 men fint folk kommer sent vettni;) Tiden där inne gick sjukt snabbt. Jag kände mig konstig dock, helt seg & trött. Ville ställa mig i baren, men kände ändå att det kunde räcka med dricka. Så jag köpte inte en enda shot elr drink under kvällen, duktigt gjort av mig:)

Tråkigt nog blev jag jättepigg & glad i slutet! Typiskt när det är 10 min kvar liksom. Och och och, fanns en så sööt kille där! Han tittade så gulligt på mig ;) Så sved lite att dra hem sen, men men. That's life!

Hade tyvärr inte med mig kameran ut, så blir bara lite egokort att lägga ut.
Leende havsblåa öögon;)

PinkiPink
Kvällens outfit :)


Päls&Mys

Såhär mysig är jag efter att ha legat i soffan & kelat me Selma. But it was totally worth it ;D Vi kollade på Thelma & Louise, sjukt bra film! Dock lite sorgligt i slutet tycker jag.. men ändå bra. Selma kände igen sig mycket i filmen, hon är en liten gangster...

Nu ska jag sova, jobba imorrn 14.30-20.15. Lite segt, men det e pengar + slappe på kvällen. Hoppas jag kan ta mig dit:)

Puss&Gonatt<3
PälsPälsPäls
Myyysigt, tror jag ska gå såhär till jobbet imorrn... as catwoman:)
Yeah!
This is how we do it, Selma style ;D

Pedofil

Min syrra & hennes kompis fick en pedofil efter sig igår när dom var på Maxi, läs mer på --> www.rulesbyjosse.blogg.se. Han hängde efter dom & frågade efter deras nummer, sen tänkte han ge ut sitt med, men dom stack därifrån.

Själv varit med om en pedofil på Maxi när jag & Camilla var där. Vi var typ 16-17 (Men han trodde säkert vi var 15 för vi såg ganska unga ut) & höll på att tönta oss vid rutschkanan på Mc Donalds. Han gick fram & sa vi var söta, sen ville han ha med oss till stranden. Fyfan vad vi garvade, vi bara klättrade upp i rutschkanan & gömde oss ;)

Men sjukt äckligt är det. Blir så jävla förbannad, hur sjuk i huvudet får man vara? Jävligt dumt min syrra inte tog äcklets nummer, för då kunde man fått reda på vem det var kanske. Han presenterade sig som Kenneth för dom iallafall, han var i 45-årsåldern (Typiskt den åldern ju, 45-50) hade vit skjorta, ganska kort & hade grått lite spretigt hår.

Så om någon ser honom eller är med om samma sak så ta hans nummer om han ger ut det, eller anmäl. Jag vill iallafall gärna ha tillgång till hans nummer eftersom polisen tyvärr inte gör så mycket mer än att sitta på sina feta rövar. Bättre att ta lagen i egna händer & skrämma upp kräket så han fattar. Inte jag personligen då haha, men någon annan man känner kan göra det.

Ska till maxi & shoppa loss inför Mallorca nu någon dag, så då får Josse hänga med. Hoppas jag han är där då. Jävla äckel-päckel..
- Usch!!
Selma blev upprörd när hon fick höra om pedofilen!


Helsingborgsfestivalen

Helsingborgsfestivalen tonight yo ;D Inte kunnat dra på den varken i Torsdags eller i Fredags, så idag då ska jag fan dit! Sista dagen:) Ska dit med min Bebe Louise + Nur & Julija! Very niice. Hoppas det blir kul där, finns ju karuseller iallafall:) Me like a lot!

Nu ska jag kissa, sen käka lite & kanske hoppa in i duschen. Måste vara klar i tid ju ;D

Pusshej<3
Fniiissss
Lägger ut en bild så länge från Köpenhamn på pappa & mig. Pappa cpar sig som vanligt så jag skrattar ;)


Sängvätare ?

Mm, kul att jag har en reklam om sängvätning på min blogg. Såg dock att den bara kommer upp ibland. Ska testa klicka på den någon gång & se vad som kommer upp. Kanske är det en reklam för vuxenblöjor :) Som man kan ha på sig om man är sängvätare... hemskt.

Ska snart till jobbet. Ska jobba imorrn med, fast förmiddag vilket är skönt:) Bara 8.30-13.30. Sen är jag ledig söndag = fest på lördag ;) Helsingborgsfestivalen maybe? Får se.

Nu ska jag käka klart min frukost, sen blir det sminkning & påklädning. Kommer upp bilder från Köpenhamn senare.
Pusshej<3
Yeah
Får bli en egobild så länge;) I know u like

Maaooww

Wääh, ska snart till jobbet. Ska dra & sminka mig om typ 5 min. That sucks! Hade världens segaste bajskväll igår, satt bara hemma & bölade. Nej, det gjorde jag inte hehe, men jag ville nästan göra det för att jag var så uttråkad. Snacka om rastlös, jag kanske lider av ADHD? :S Vem vet...

Men ikväll måste det hända något kul. Iofs slutar jag inte förrän 20.15, men vem fan bryr sig. Natten är ung ;D Fast vi ska nog till Köpenhamns Tivolit imorrn. Men jag kan vara uppe halva natten idag ändå:) Jag e bra på sånt.

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer. Måste fixa mig inför jobbet. Usch, hoppas jag slipper ha tyska ungar som kunder idag. Dom e sjukt störiga :S Korkade & äckliga. En tysk unge kastade en boll på mig häromdagen & hans äckliga handikappade föräldrar sa inte ens till honom?! Ville bara resa mig upp & ge en lavett över ansiktet på ungjäveln. Tror ni jag hade fått sparken då? Hmm... inte värt det. Men om jag ser den igen... grr.

Återkommer antingen ikväll eller i övermorgon. Imorrn kommer jag troligen inte hinna skriva, ska ju åka karusell hela dagen:) Ett barn på nytt! Har dock märkt att man inte orkar lika mycket som förr... iallafall inte utan alkohol i blodet, höhöhö!

Pusshej<3
Hohoo!
Satt uppe halva natten inatt typ. Kollade på Ally McBeal i min uggletröja:) Bilden ser lite snuskig ut, ser ut som att jag har handen mellan benen, men det har jag inte!

Piip!

Tänkte lägga ut lite töntiga djurbilder på hamstern vi passar:) Nej vad säger jag, djurbilder är inte töntiga. Men det känns så ibland. Sött är det iallafall! Hon är så söt & vi har mycket gemensamt.

Till exempel gillar jag också vara uppe på natten, sova på dagen. Vi båda gillar gurka + vi har typ samma tonfall. Ibland piper jag till när jag pratar, typ när jag sitter i kassan. När jag ska säga hej blir det "Hiiiii...j... hrmm" ljudet liksom dör bort. Man kan fan tro jag är i målbrottet. Det är iiickeee roooliit! Snart växer det väl ut ett adamsäpple på mig..

Åh, på tal om pip! Typ. Iallafall, jag & min syrra har upptäckt ett nytt fjortisfenomen. Ordet "Tiieep"! Vafan är det? Typ som "Tihi" verkar det som? Fast på ett annat sätt. Vem fan låter så när man fnittrar "TIIIIIEP!" Det verkar vara modernt bland dom. Nej, vissa barn beter sig konstigt... I don't like kids.

Now, some pics:)
GNAAG
Här är Gisma när hon klättrar uppe i taket. Hon brukar använda sig av hjulet & ligga på det... nästan som en liten mekaniker:)
Tralala..
Här tar hon en rundtur i sin bur. Kanske ska hon nyttja toaletten? (Det blåa röret används som WC)
Zzzznark
Här ligger hon uppe i sin himmelsäng & tar en tupplur. Gulligull:)
Guddag Guddag!
Och här har vi en bild på mig, för jag är bättre på att posa än Gisma. Här sitter jag som en gammal gubbe med armen på soffstödet ;) Det är också rätt så gulligt..


Idomin + Foundation =

.. Så fucking FULT!! Vad köper folk för speglar nu för tiden? Att man inte kan se hur dumt det ser ut, vissa som har det ser ju fan cancersjuka ut. Inget att skämta om.. cancer. Kom ihåg när jag hade blåsor på läpparna, då fick jag ha en sån liknande salva.. gick inte ens till skolan den dagen, för det såg så hemskt ut. Synd jag inte hade det nu, hade ju blivit värsta poppis bland 14-åringarna ;)

Lite bleka läppar tillsammans med speciell sminkning är snyggt, men då ska det vara lite, inte i samma nyans som huden eller ljusare. Vissa får tillomed gröna läppar så mycket dom använder, haha! Käkade på Mc donalds igår me syrran när vi var på Väla. I kassan stod det en tjej, hennes läppar syntes inte för dom var sminkade i samma nyans som huden. Jag blev fan rädd :S Tänkte nästan byta kö. När jag väl kom fram kunde jag inte sluta glo på hennes läppar, blev hypnotiserad. Att hennes föräldrar ens släppte ut henne ur huset sminkad sådär är ett under för mig.

Dock verkade hon mycket trevlig så tyckte lite synd om henne... borde dragit in henne på Kicks & gett henne en lektion i sminkning. Det hade varit välgörenhet :)

Okey, när man är 14 år är det inte så lätt att kunna sminka sig snyggt. Men hallao, när jag sminkade mig för första gången i 5-6:an såg jag iallafall inte ut som en utomjording!

Nej, nu ska jag sluta klaga. Folk får se ut som dom vill... men ändå. Tänk på oss andra som vill kunna gå ut utan att behöva bli ihjälskrämda. Det kallas att tänka på sina medmänniskor för bövelen!

Nu ska jag nanninanniiis :) Eller snart... kanske. Återkommer imorrn.. kanske. det märker vi ;)
Puss&Gonatt idomin-barn <3
- ALIENS!
Haha, jag hoppas verkligen denna bilden e på skämt. Halloween är om ett halvår:)


ShopShop!

Åhhh, shoppade en massa igår! Jag & sis drog till Väla. Dock drog vi ganska sent, så hann bara shoppa rundor i 2 timmar typ. Men det räckte... för mig iallafall:) Stackars SnigL hittade ingenting! Jag däremot hittade mer än jag hade råd till, så fick strunta i att köpa vissa grejer. Tråkigt, but that's life..

Köpte inget onödigt iallafall tycker jag, behövde allt jag inhandlade. Okey, trosor kanske var lite onödigt men det är kul att handla underkläder tycker jag;)
Shirt & Shoees
Ursäkta den suddiga bilden, men jag suger på att hålla still kameran ;) Här är iallafall en av tröjorna jag köpte på BikBok. Ett mycket bra köp tycker jag, skitsnygg färg hade den också! Även skorna är nya, från H&M. Har redan ett par såna men dom är utslitna, så köpte ett par nya eftersom de är så billiga (98 kr!) Snygga & bekväma är dom:)
Wiie!
Man ser inte så bra, men det jag köpte var iallafall:
*1 svart vanlig tröja + En grå sweatshirt
*Jeans
*Svart väska
*BH + 2 trosor
*Armband
*Stor ring
+ de 2 grejerna jag har på andra bilden ovan.

Jeansen är dock lite för tighta i midjan tycker jag. Provade dom i storlek 27 & då satt dom perfekt! Men så sa kassörskan att dom kommer töja sig, så jag borde ta dom i 26, vilket jag till slut gjorde. Så kanske kommer få byta dom, dom sitter skitbra dom med, men lite för hårt i midjan vilket inte är så skönt. Dock är det inte snyggt om jag köper dom i 27 & de töjer sig. Får vänta lite & se, har typ 1 vecka på mig ;)

Nu ska jag käka eftersom jag nyss kommit hem från jobbet. Återkommer nog senare!
Pusshej<3

MSN-blupp

Aaaah daamn trött man är. Både festat & jobbat i helgen, det e ett hårt liv jag lever ;) Tur man är en man, höhö. Festat på Karsefors (Bondestället) hela helgen, sjukt kul hade jag & Räka:) Blev full på mesig cider (Som vi spetsade;) & dansade bugg haha! Dock var det lite jobbigt eftersom man blev så snurrig sen..

Aja, kommer mer info om helgen sen. Igår var riktigt kul:) Nu e jag jävligt trött, men ändå uttråkad. Kollade på en film, Juno hette den. Asbra ju! Nu snackar jag med SnigL på msn. Stördare syrra får man leta efter ;)

Nu ska jag nog vila mig lite... eller köra hem till mamma, SnigL tjatar.
PUSSHEJ<3
Rihi

Bus i Båstad

Var hos Louise i hennes hus i Båstad i Onsdags:) Så jävla fint har dom det därinne! Kul iallafall, känns längesen jag & Louise bara umgicks. Kvällen började iallafall med stress som fan här hemma + svett & strömavbrott. Det hela summerade i dampryck från min sida, ville bara köra över alla söliga skitbilar på vägen till Båstad.

Väl framme bytade vi om & sminkade oss, sen blev det utgång i Båstad efter lite mat. Vi hade först tänkt sitta på Capri, men där var fullt så det fick bli Centercourten. Där bestämde vi oss för att ta med maten, eftersom det var så jävla varmt så vi pallade inte sitta där. Jag ville ha plankstek, men det skulle ta sån jävla tid så fick bli lövbiff för oss båda ;)

Medan vi stod ute & väntade ser vi ett litet gäng typ, med 3-4 gubbar & en tjej som såg ut som en hora. Helt sjukt, hennes kläder var riktigt trashiga, våra ögon kunde inte sluta titta ;) Att hon gick med ett gäng troligen rika gubbar pekade ju bara mer åt att man kunde tro hon var prostituerad. Sen säger Louise "Men det e ju Linda Rosings ex, Fadde" Så när jag kollar ser man att en av gubbarna verkligen är han! Lite kul faktiskt... Så antar att tjejen inte var någon hora ;)

När vi käkat spelade vi lite kortspel & drack. Sen började vi dansa lite & fula rundor, Louise kunde massa roliga rörelser:) Dock klarade jag inte av dom lika bra... men kul hade vi iallafall!

Sen blev det utgång i Båstad. Inte så kul som vi trodde det skulle bli. Louise kommer ju inte in på Pepes eftersom hon bara är 18, så vi satte oss på stranden & tog lite kort. Sen kommer det en ful stockholmskille som såg ut att vara typ 17 (Men han var 20 eller något sånt) & sätter sig vid oss. Det första han gör är att ta Louise på låret, sen lägger han armen om henne & tar handen på bröstet. Louise säger till, men ändå fortsätter han närma sig & försöker kyssa henne. Sååå äckligt!

Precis då ringer Louises pojkvän Jack, så hon ger över luren till töntkillen. Jack säger typ till honom att om han rör hans flickvän mer kommer han komma till Båstad & slå skiten ur honom. Så töntkillen blir skitsur, sen rotar han i vår väska & tar en cigg från mitt paket. Jag säger åt honom, men han börjar bara tjata om tändare så jag säger att vi inte har någon ;) Tillslut blev jag skitsur, så bad honom gå därifrån. Som tur är gjorde han det. Asså jag fattar inte, hur kan man vilja sjunka så lågt? Skämma ut sig så & vara otrevlig. Sjukt pinsamt :S Man blev nästan lite rädd för honom, han verkade lite psyko...  

Efter det bestämde vi oss för att gå hem. Det var mycket trevligare ;) Där käkade vi upp resten av vår mat & kollade lite på Arkiv X. En trevlig kväll ändå, om man räknar bort cpkillen.

And some pics:)
Louise<3
Innan vi ska ut & äta. Louise kör fjortisposen;D
Tihii
Och jag posar sött ;)
Wiie
Ready to get drunk ;D
Mjaaoo
Louise hade ett litet gympapass i soffan
Ohjaa
En lite sleden bänk-bild ;)
ULike
Söta barn är vi <3 Fast jag ser lite drogad ut..
Pose!
Babe agerar model på ful bänk ;D
Pyss!
Inte den bästa bilden, men får väl också bjuda på en pose-on-bänk-bild ;)


Printscreeen!

Nyss kommit hem från jobbet. Shiiit vad mycket folk! Fick nästan huvudvärk av blippandet från kassan ;) Men tycker det är ganska kul när det e mycket folk, eftersom jag suttit ett bra tag i kassan så är man van. I början fick jag fan panik när kön var lång & kunderna tjuriga, but not anymore ;D

Detta är värsta turistorten också (Ligger ju mellan Båstad & Mellbystrand) så inte konstigt det kommer mycket. Dock lite jobbigt när högljudda sthlms-killar kommer in, många av dom är så jävla tykna. We don't like that!

Ikväll blir det kanske Karsefors. Bonna-ställe, men kommer vara asmycket folk där så då är det kul:) Hoppas på att vi slipper alla fjortisar ikväll iallafall... annars finns öltältet. Hoppas på fint väder med, annars blir där så lerigt & jobbigt. Antar jag får försöka satsa på kilklack ikväll, annars går det inte så bra i gräset...

Var inne lite på min bilddagbok, såg att jag har ganska många bevakare ;) Lite kul. Det är många med tanke på att jag inte lägger ut bilder alls ofta, ännu mindre skriver. Men kanske ska försöka bli bättre på att lägga ut bilder, så ökar troligtvis siffran mer. Kan vara trevligt:)

Pusssss<3

Ohja
Mycket trevligt :)
Höhöhö
Fick en vänförfrågan på facebook. Fint namn hade han... eller hon..

En natt i en bil

Fan vad lat jag har blivit när det gäller allt! För det första; Bloggen, sen städar jag aldrig mitt rum + jag har inte gymmat på 100 år. Gymningen ska jag dock fortsätta me i höst, så är det.

Iallafall. Semestern är slut (Tråååkigt!) Men festandet slutar inte för det ;) I Tisdags ringde Linus och ville jag skulle dra mig ner på stranden eftersom dom satt & drack där. Så det gjorde jag. Egentligen skulle det kommit mer folk, men slutade med att det blev jag + 4 killar haha! Men kul ändå:)

När vi suttit & druckit ett tag bestämde vi oss för att dra till tempbassängen & tjuvbada. Alla tyckte vi skulle bada nakna, men det tyckte inte jag! Så underkläder blev det. Inte lika kul när man skulle gå upp sen igen, sååå kallt! Klockan var säkert 1 eller något när vi badade. Som tur var hade Viktor 2 handdukar, så lite fick man torka sig iallafall. Eftersom jag är tjej fick jag ena handduken, men det hjälpte inte så mycket när Linus sen kom & slet åt sig den så jag fick stå i bara trosor & skämmas.

Sen körde vi hem ena deras kompis eftersom han däckat. Efter det drog vi hem till mig & åt, eller rättare sagt, DOM åt! Jag fönade mitt hår & bytte kläder, som vi tjejer gör:) Sen bestämde vi oss för att sova i bilen på stranden, eftersom alla druckit. Så vi hämtade madrass i vårt förråd, sen drog dom me sig halva min säng = 2 täcken & typ 6-7 kuddar + lite mer att dricka. Det blev mycket mysigt i bilen:)

Men sen blev Linus-töntunge sur & gick därifrån. Vi trodde han skulle komma tillbaka, men nopp! Så då var det bara jag, Viktor & Robin kvar ;) Sen kom även Eve förbi & tog en cigg med oss. Mycket trevligt! Runt kl 6 somnade vi tror jag. Men först slogs jag & Robin ett bra tag, båda ville ha sista slaget. Massa smällar över huvudet, konstigt nog gjorde det inte så ont. Jag fick in några bra smällar ialf :)

Kl 12 vaknar vi av att bilen är stekhet & det ligger en massa fula badjävlar runt oss. Vissa skrattade även åt oss. Kan säga att när jag vaknade, dåå hade jag huvudvärk som in i helvete! Sen upptäcker vi att batteriet på bilen har dött, så den går inte att starta. Så Eve fick komma me sin bil & hjälpa ;) Skönt som fan var det att få komma hem igen. Så nu har vi lärt oss en ny grej; sova i bilen är kul, dock inte när man vaknar dagen efter... ;)

Har tyvärr inga bilder, kamerajäveln låg på laddning. Så får bli en bild på mig från igår istället ;) Blogginlägg om den kvällen kommer senare...

Nu ska jag mysa me hamstern Gisma som vi e barnvakt åt i 3 veckor :) Såå sööt! Sen ska jag städa mitt rum lite.. måste vara duktig.
Pusshej<3
Wie

Mår som man förtjänar

Har inte skrivit i min blogg på lääänge för jag har haft fullt upp hela semestern typ! Festat 8 dagar i streck, trodde aldrig det skulle gå ;) Men det gjorde det!

Igår var det stadsfesten, så jag & Eve drog dit. Där träffade vi hennes syrra Marina & några till. Satt & snackade lite & drack med dom. Sen träffade vi på Linus & Robin:) Bestämde oss för att dra hem på fest hos en kille. Riktigt kul hade vi faktiskt, dansade & töntade rundor.

Eve & Robin började tatuera varandra med en tuschpenna. Eve fick bl. a. en kuk målad på sin arm:) Mycket fint! Jag klarade mig nästan, förutom att Eve skrev typ "Jag gillar rumpor" på mitt ena bröst. Cp. Och Linus fick bl. a. "I <3 Prinskorv" på sin arm ;) Det stämde, för han käkade prinskorv.

Eve var nära på att flyga ut från balkongen med. Robin skulle lyfta henne, så blev det lite fel så hon flög in med foten i balkongräcket, hahahahaha! Såg ganska kul ut, men läskigt!

Efter en lång kväll bestämde vi oss för att dra hem. Taxi fick det bli. Linus fick hänga med & sova hos mig eftersom han inte kunde ta sig hem. Medan vi väntade på taxin såg vi en polisbil en bit bort. Vi ville gärna veta vad som hände, så vi gick förbi, sen stannade vi till lite (Vaddå diskret?) Så säger Eve att alla ska va tysta eftersom hon ville höra vad dom sa. När det äntligen blivit tyst hör man hur Linus släpper sig ;) Det sabbade tystnaden lite om man säger så...

Linus var asjobbig mot taxichauffören. Han typ pillade på alla knappar, sen ville han höja volymen en massa. Jag & Eve försökte hålla oss normala, men var lite svårt eftersom chauffören var så jävla allvarlig + han hade rolig röst ;)

När jag & Linus kom hem kollade vi lite på Family guy :) Sen kl 5.30 typ somnade vi. Vaknade sen upp idag med feber & halsont. Man mår som man förtjänar ;) 8 dagar av festande sätter sina spår. Kul att man ska börja jobba imorrn igen med.. aja, det ska väl gå ;D

Hade med mig kameran, dock dog den jäveln så blev inga kort med den :( Synd, hade säkert fått hur många kul bilder som helst under kvällen annars. Men fick några med mobilkamerna iallafall, alltid något.

Pusshej<3
Yeeah
Tog lite fina kort på Linus & Eve medan vi väntade på taxin ;)
Sexigt
Linus vägrade se normal ut på ett enda kort, haha!

Efterfest me Snook

Madison igår. Club Monday gästade där, så det var trevligt! Även Snook var där, som gäst-Dj :) Drog dit med Louises syrra Amelie. Först blev det lite förfest i deras hus i Båstad, sen Madison. Sjuuukt varmt var det där inne! Trodde man skulle dö. När man gick på dansgolvet klibbades man typ fast på folk, veery fresh

Sen stod vi lite vid Dj båset eftersom Amelie ville önska en låt. Det slutade med att den ena killen i Snook raggade upp henne & ville ha me henne på efterfest ;) Han umgicks me henne typ sista halvtimmen. Ändå tänkte vi att man inte ska ta ut nåt i förskott. Tur vi tänkte så, för när d var dags för efterfest märker man att det var vi 2 + typ 10 st blondiner till! Bland annat några av groupisen som han sagt till Amelie var sååå jobbiga (Dom typ klängde på han heela tiden!)

Sen kom en vakt "- Ställ er utanför så ska ni få bli utvalda sen". Vi bara "Öhh, utvalda?" Fuck it! Palla sjunka så lågt? Så vi bestämde oss för att skita i det, kändes ganska pinsamt. Men efter ett tag kommer en kille "- Kom tjejer, ni ska med upp på efterfest!"

Jag hade redan fixat skjuts, men vi tänkte man kan gå upp ändå så länge & kolla. Vi hade rätt. det var lika trashigt som vi trodde det skulle vara ;) Typ 3 killar & 10 desperata tjejer +  en massa MASSA luftmadrass-sängar. Undrar vad dom var till för? Haha!

Drack lite champange iallafall... ur en flaska! Kunde man inte ens få ett glas liksom? Sen blev en kille på festen sur för att Amelie dissade honom, så vi drog ;) En efterfest blir inte automatiskt kul bara för att personen som håller i den är lite kändis. Nu fick vi ju iallafall veta vad vi nästan "missade" ;) Haha! Nej, trodde killen hade lite mer klass faktiskt.

Men sjukt kul kväll ändå. Förutom svettningar & ömma fötter. Min röv måste varit extra snygg också, eftersom den blev klämd på X antal gånger under kvällen! Det var en bra/dålig dag för min röv ;)

Ikväll blir det fest igen! Förfest at Louise & Amelies place, sen Rix FM! 4:e festdagen i rad för min del ;) Me likeeee!

Pussheej<3
A&J
Jag & Amelie posar fint inför Jens kamera ;)
Yeah
De 2 fotograferna + Amelie & jag. Kör min pose as usual, haha!
J&S
Träffade min kära Sophie också. Här ser man hur varmt det var, mitt ansikte nästan bländar en!

Pool!

Det har varit en vaaarm dag. Tur att vi satt upp Poolen, så man kan svalka sig. Doppade mig i den första gången igår, inte så farligt kallt som jag trodde det skulle vara!

Nu ska jag & Eve snart cykla till Båstad & festa sönder oss ;) Cuz we like.. and that is how we do it.


Ha en trevlig kväll folks! I know I will:)
Splash!
PlaskPlask!
Tralalaa
Vadar rundor i vattnet... myys.
Tihihihi
Bjuder på den här ;)


Shiiiet

Vad varmt det är ute! Jobbade till 14.30, sen var jag ute & joggade en liten runda (Duktig!) Daamn vad varm det var! Höll på att dö fan. Men nu e jag hemma ialf, smörjt in mig i sololja så ska strax ut & sola ett litet tag. har vår lilla pool vid sidan om som jag kan hoppa i ifall det blir för varmt.

Men först ska jag käka lite. Sojakorv med stekta champinjoner :) Inte för att jag e vegetarian, men sojakorv e så jävla gott. Och nyttigt med har jag för mig ;D

Ikväll blir det grillning hos Louise:) Niice!

Pusshej<3
Suddis
Bjuder på en suddig helbild. Skönt med shorts:)
Wiie
After work ;D Mitt ena ögonlock ser trött ut, haha!
Knubbis
Pysen har tydligen också varit ute & solat för han var brunare på magen:)
Sojakorv!
MatMatMatMatMat!

Bada e niice

Ahh... nyss varit & badat med Eve, Linus, Viktor & några till. Mycket trevligt:) Vattnet var inte så kallt heller.

Först drog vi till Skummeslövsbadet & skulle bada där. Men då hade några töntar hyrt den, så vi fick inte. Så vi drog vi till Vallbergas bassäng & badade där istället. Hade dock glömt min bikiniöverdel upptäckte jag när jag kom fram :S Men fick bada i Linus t-shirt istället. Den var svart med som tur va..

Haha, sen kom det en tjej & skulle hämta en boll vi hade. Så stod hon & pratade me Linus lite. Då ser jag & Eve, som sitter bakom henne att det är ett fett hål i hennes kjol så röven syns! Fan vad vi knäckte oss. Det värsta va att hon stod & vickade me röven lite med så då såg man ännu tydligare. Såg sjukt kul ut ;) Lite taskigt av oss att inte berätta det för henne kanske, men det var så roligt..

Nu ska jag käka mina körsbär & mysa framför TV:n ;D Jobb imorgon, dock eftermiddag. Seeegt.. men nästa vecka har jag semester! Då blir det partyparty:)

Pusshej<3
Nybadad
Nybadad & no make-up ;D



Åhh, äntlign fått hem denna låten med! Asbra. Konstigt att den knappt är känd av hans låtar. Finns inte ens på youtube så fick ladda upp en egen video me låten ;)

Madison pic's

Stöd natt. Drömde sjukt jobbiga drömmar, sen när jag vaknar är kl 14.45. Kuuul! Jag som hade planerat sola. Hur fan kan man sova till nästan tre utan att vakna emellan? Not good.

Jaja, här kommer lite bilder från förfest innan Madison ialf ;) Drog ut me Louise och hennes syrra Amelie.

Yoyo
Louise leker gaangsta ;D
Strawberry daquiri
Skulle ta kort på Louise drink, men hon sabbade det me sitt mobbade finger!
- Wooooow!
Amelie är helt fascinerad av den hängande jordgubben under skeden ;) 
Toiletpic!!
Toalettbilder är nödvändigt :)
Sisters!
Vissa likheter ser man ;D
Yeah
En suddig spegelbild, men alla 3 är med iallafall:) 
Wiie!
Och så avslutar vi me en glad Jenny-bild ;)
  

RSS 2.0