Halloween - Me like!

Vet att jag är lite sen, men tänkte lägga ut några bilder från Halloween :) Firades hemma hos Malin, mycket trevligt. Inte överdrivet mycket folk men kul ändå! Jag bestämde mig för att klä ut mig till katt eftersom jag hittade en perfekt katt-outfit på buttericks med Svans, Öron & Fluga. Eve klädde ut sig till en liten Bunny med fluffig svans (Som trillade av cirka 10 ggr under kvällen)

Blev dessvärre av med min väska under kvällen (Men den är nu tillbaka, Malin hittade den under soffdynorna för några dagar sen) Hade inget värdefullt i den, men man blev ju ändå orolig under kvällen när man märkte den var borta. Var en playboy-väska så själva väskan i sig är ju värdefull ;) Men som sagt, nu är han hemma hos mamma igen!

Jag & Eve var riiiktigt trötta i slutet av kvällen, ni vet när alkoholen börjar avta blir man ju helt seg. Så var ganska skönt att åka hem (Ovanligt för mig att tycka det, jag är ofta den som vill stanna kvar längst av alla på fester) Här är lite bilder från festen :)

Jag på Halloween, utklädd till katt. Eve var utklädd till en Bunny. Lite dåligt ljus på denna bilden bara...  Jag & Emil, som var utklädd till Kostymnisse ;)  Massa folk som dansar, haha Helbild på min outfit :)  




Kommentarer
Postat av: beundrare

Du är så jävla sexi :D sjukt fin krop ;) tel nr? :D

2009-07-30 @ 10:09:45
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0