Jag, en naturfara?

CHA CHA BLOGGEN! Fan vad äcklig jag är just nu, varit ute på en långpromenad, gick tillomed inom affären! Tänkte inte på att jag var ett äckel, löste det genom att ha lurarna i öronen & tunnelséende. Låtsas man att man är snygg så är man det. Köpte AAA-batterier till min DVD-kontroll, har varit tvungen att GÅ ÄNDA FRAM TILL DVD:N & TRYCKA PLAY VARENDA GÅNG JAG KOLLAT PÅ SATC. Fyfan.

Men har uppstått ett nytt problem. Vart slänger man de gamla batterierna? Jag & Ken är hemska människor, vi slänger både batterier & glödlampor i soporna. När jag bodde hemma la jag det på bordet i hallen, sen var det borta. What do u do now? Pappa borde ha lärat mig bättre. 

Sen ännu ett problem här hemma. Mina Hello Kitty-såpbubblor är slut. Kens söta systerdotter var här hemma igår & blåste/spillde ut alla. Oh noes, vad ska jag ta mig till? Var på jobbet när det hände. Ken sa jag kunde hälla såpa i istället, men det är ju inte samma sak som Hello kitty-såpa! Oh mein gott, Ken vet ju ingenting.
Nu ska jag slänga mig i duschen tänkte jag. Ska ha en sova över-kväll med Eve, det var typ 12 340 år sen vi hade det. Så måste vara snygg. Stackars bejb får klara sig själv ikväll, får överrösa honom med pussar innan jag drar så han överlever.
XXX
Fräsig.
Såhär fresh var jag för någon dag sen, challenge accepted!
Omnomnom.
Köpte en Latte macchiato till min man, som ett substitut för att jag ska sova borta inatt.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0