Tänd inte lampor med foten

Har tagit en riktigt lång bloggsemester! Hah. Inte meningen, men får skylla på att jag varit o-data-sugen & sjuk. Mr. Ken kom i Onsdags, lagom till att jag fick feber & mer halsont än tidigare. Nu mår jag bra igen, hostar en del bara.

Några Nyårslöften föresten? Mitt blir nog att sluta småröka & bara hålla det till fester. Det är onödigt & kostar bara pengar! Mycket fräsigare att inte röka. (+ Mr. Ken är mycket upprörd över faktumet att jag röker mer än bara vid festande). Detta startar imorrn!

Igår var vi en liten runda & kollade på min lägenhet. Utanpå alltså, inte inne. Vi såg en dörr & en balkong. Balkongen såg trevlig ut. Jag hoppas det är trevligt därinne. Jag ska göra det trevligt för jag gillar trevligt. Vi har en ramp upp till lägenhetshuset. Det är bra, jag gillar inte trappor.

Nu dog batterijäveln på min kamera, hade lite bilder där på mat jag & Ken lagade. Vi älskar vårt kött & lagar till nya rätter varje helg. Får ladda upp de sen. Majs vilket segt inlägg.

Jag återkommer senare. Troligtvis. Jag är lat idag.... och för övrigt.

XXX
Viktig regel.
Ken ville inte röra lampknappen i lägenhetshuset och jag kan förstå varför. Tydligen brukar folk tända lamporna me sina fötter. Någon gång under min tid i den lägenheten ska jag tända lampan med min fot.
MAT!!
Förberedelser inför mat á la Ken & Jenny! Fint. Mycket fint.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0