All I got is too much hate, not enough love.

Vet ni vad ni ska äta om ni vill bli lyckliga? Finncrisp med smör, majonnäs & skinka. Ken lärade mig, det är sjukt jävla gott! Jag blir glad bara av att tänka på att jag ska äta det. OCH det är bra mat! Wiie!

Blev inte så mycket matte igår som jag tänkt, drog till Maxi vid 14.30 med Josse aka SnigL ju. Var där lite längre än tänkt... först var vi hungriga & crazy Snail föreslog Mc Donald's, så vi asade oss dit först. Avnoso mafiozo jobbade, så istället för mellan pommes fick vi stora ;) SnigL äter sjukt mycket för att ha så liten kropp. Jag åt halva pommesen, hela hamburgaren utom brödet & drack en ramlösa, SnigL åt hela hamburgaren, drack hela sin cola, hela sin pommes + lite av mina & en ostsak som hon fick av Avnoso (han hade rast & åt ihop med oss sen). Efter det hade SnigL ont i magen...

Sen hängde SnigL med till gymmet igår. Det var trevligt, jag kände mig stark jämfört med den lille larven. Det bästa var när jag & SnigL stod på trampmaskinerna, skulle ställa in min, sen kollar jag på henne & ser hon står & trampar baklänges i full fart "Min startar inte!" HAHAHA! Höll på att trilla av min. 

Idag ska jag jobba, 15-0.30. Först ska jag & mr. Ken dra o kolla färg till lägenheten. Iiihh! Imorrn är det lördag, då blir det fest med Kens vänner på Parken, E-type kommer som sagt dit! Wiiie, vilken bra kväll det kommer bli!

Ha en trevlig fredagskväll folks!

XXX
Princess J.
Prinsessan Jenize med sin ståtliga krona.
HAH!!
Haha, dog lite när jag såg den här bilden...

Kommentarer
Postat av: Josse brush

TACK BREE! du med ;) ;)

2011-12-19 @ 16:52:40
URL: http://rulesbyjosse.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0