Bus i Båstad

Var hos Louise i hennes hus i Båstad i Onsdags:) Så jävla fint har dom det därinne! Kul iallafall, känns längesen jag & Louise bara umgicks. Kvällen började iallafall med stress som fan här hemma + svett & strömavbrott. Det hela summerade i dampryck från min sida, ville bara köra över alla söliga skitbilar på vägen till Båstad.

Väl framme bytade vi om & sminkade oss, sen blev det utgång i Båstad efter lite mat. Vi hade först tänkt sitta på Capri, men där var fullt så det fick bli Centercourten. Där bestämde vi oss för att ta med maten, eftersom det var så jävla varmt så vi pallade inte sitta där. Jag ville ha plankstek, men det skulle ta sån jävla tid så fick bli lövbiff för oss båda ;)

Medan vi stod ute & väntade ser vi ett litet gäng typ, med 3-4 gubbar & en tjej som såg ut som en hora. Helt sjukt, hennes kläder var riktigt trashiga, våra ögon kunde inte sluta titta ;) Att hon gick med ett gäng troligen rika gubbar pekade ju bara mer åt att man kunde tro hon var prostituerad. Sen säger Louise "Men det e ju Linda Rosings ex, Fadde" Så när jag kollar ser man att en av gubbarna verkligen är han! Lite kul faktiskt... Så antar att tjejen inte var någon hora ;)

När vi käkat spelade vi lite kortspel & drack. Sen började vi dansa lite & fula rundor, Louise kunde massa roliga rörelser:) Dock klarade jag inte av dom lika bra... men kul hade vi iallafall!

Sen blev det utgång i Båstad. Inte så kul som vi trodde det skulle bli. Louise kommer ju inte in på Pepes eftersom hon bara är 18, så vi satte oss på stranden & tog lite kort. Sen kommer det en ful stockholmskille som såg ut att vara typ 17 (Men han var 20 eller något sånt) & sätter sig vid oss. Det första han gör är att ta Louise på låret, sen lägger han armen om henne & tar handen på bröstet. Louise säger till, men ändå fortsätter han närma sig & försöker kyssa henne. Sååå äckligt!

Precis då ringer Louises pojkvän Jack, så hon ger över luren till töntkillen. Jack säger typ till honom att om han rör hans flickvän mer kommer han komma till Båstad & slå skiten ur honom. Så töntkillen blir skitsur, sen rotar han i vår väska & tar en cigg från mitt paket. Jag säger åt honom, men han börjar bara tjata om tändare så jag säger att vi inte har någon ;) Tillslut blev jag skitsur, så bad honom gå därifrån. Som tur är gjorde han det. Asså jag fattar inte, hur kan man vilja sjunka så lågt? Skämma ut sig så & vara otrevlig. Sjukt pinsamt :S Man blev nästan lite rädd för honom, han verkade lite psyko...  

Efter det bestämde vi oss för att gå hem. Det var mycket trevligare ;) Där käkade vi upp resten av vår mat & kollade lite på Arkiv X. En trevlig kväll ändå, om man räknar bort cpkillen.

And some pics:)
Louise<3
Innan vi ska ut & äta. Louise kör fjortisposen;D
Tihii
Och jag posar sött ;)
Wiie
Ready to get drunk ;D
Mjaaoo
Louise hade ett litet gympapass i soffan
Ohjaa
En lite sleden bänk-bild ;)
ULike
Söta barn är vi <3 Fast jag ser lite drogad ut..
Pose!
Babe agerar model på ful bänk ;D
Pyss!
Inte den bästa bilden, men får väl också bjuda på en pose-on-bänk-bild ;)


Kommentarer
Postat av: johanna

härlig blogg du har:)

hur är det med dig idag?

2009-07-18 @ 17:48:51
URL: http://johannatillenius.blogg.se/
Postat av: Eriiiiiiiiiiiic

Sjukt fin du är, snöggt sminkat me inge fjårtis skit !

2009-07-22 @ 02:49:02
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0