PINSAMT!!

Igår hände nog världens pinsammaste grej. Jag kan fortfarande inte fatta att det "hänt" för det är verkligen jättehemskt (för mig iallafall) Såhär är det;

När jag var 18 år fick jag en rosa Dildo i present av mina 2 närmsta vänner, Camilla & Eve. Jag visade den aldrig för mina föräldrar eftersom jag tyckte det var lite pinsamt och tänkte att dom kanske inte skulle se det som en rolig grej (Det hade dom säkert gjort, men nu gjorde jag så iallafall) Eftersom det inte är en sak man skyltar med på skrivbordet direkt, så virade jag in den i några nattlinnen och tryckte ner under några kuddar i sängen (Vem rotar där liksom?)

Så igår när jag kom hem möttes jag av en glad pappa som sa att han hade tagit alla mina svarta kläder och lagt i tvättmaskinen (Han kände sig tydligen jätteduktig) Jag frågade honom "Inget har krympt va?" (Glömmer aldrig den gången han skulle vara snäll & tvätta en av mina finaste kjolar och den krympte så jag fick ge bort den till min lillsyrra) Nej, han hade tvättat allt i 40 grader som man ska.

När jag går in på rummet ser det lite stökigt ut i sängen uppe bland kuddarna, men jag tänker inte så mycket på det... tänkte att det är jag själv som bökat till det kanske.

Senare på natten när jag ska lägga mig, fixar jag till mina huvudkuddar eftersom dom låg lite konstigt... då hittar jag Dildon under min huvudkudde! Pappa har alltså hittat den när han skulle tvätta mina nattlinnen, och då lagt den under huvudkudden istället! Jag höll på att dö när jag såg det... vill inte ens veta vad han tänkte när han hittade den (Han tror säkert jag har köpt den själv, med tanke på att jag varit singel i lite mer än 1 år också) Usch!! Så sjukt pinsamt... Men men, han glömmer säkert bort den snart (Hoppas jag!!)
En rosa dildo.

Får hoppas minnet är lika kort som han är trög. Upptäcker senare när jag ska lägga fram kläder till morgondagen att han inte alls bara tagit alla mina svarta kläder, utan ALLA kläder som legat framme! (halva min garderob i princip, har inte städat på ett tag) Allt hade han slängt i tvättkorgen, en massa som redan var nytvättat. Så nu hade dom blandat runt sig med en massa smutsiga kläder & pappas bajskalsonger så dom kunde jag ju inte ta upp igen. Pappa är korkad, vafan hade han tänkt jag skulle ha på mig idag till jobbet? Gå naken kanske? Jaja, sa inte så mycket till honom om det imorse. Men en sak är säker, han kommer aldrig, aldrig, ALDRIG få gå in i mitt rum igen!

Har fått ny dator nu med, en myycket bättre :) Tyvärr inte lagt över alla bilder & sådant ännu. Men men... nu ska jag dra mig vidare till TV:n och titta på Medium som börjar strax ;) Bye.




Kommentarer
Postat av: Ted

Haha Pinsamt läge!

Hade dött om jag vart i din sits, om jag vart brud då eller nått xD haha

2008-12-11 @ 22:38:13
URL: http://jaghatarsniglar.bilddagboken.se
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0